Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Smiltēns: LRA ir īstais laiks pārtapt par partiju

Partiju apvienībai Latvijas Reģionu apvienība (LRA) ir īstais laiks pārtapt par partiju, lai politiskais spēks kļūtu stiprāks, ietekmīgāks un jaudīgāks, šodien partijas Latvijas reģionu apvienība (LRA) dibināšanas pasākumā pauda apvienības līderis Edvards Smiltēns.

Lai varētu izveidot partiju, apvienība LRA ir nogājusi garu ceļu, akcentēja politiķis uzsverot, ka partijas dibināšana nav nedz sociālo tīklu kādas revolūcijas projekts, tāpat aiz politiskā spēka nestāv "naudas maisi". Smiltēns norādīja, ka apvienība sākotnēji veidojusies, apvienojoties savu novadu patriotiem, pēc tam kļūstot par reģionāliem spēkiem, kas tālāk "apauga" ar sadarbības partneriem.

Politiķis norādīja, ka, lai gan būtu moderni saukties par "jauno" LRA, politiskais spēks neizliksies par to, kas nav. Reizē Latvijas Reģionu apvienība ieiet kvalitatīvi jaunā izaugsmes posmā, uzsvēra Smiltēns. Viņš skaidroja, ka līdzšinējam formātam bija sasniegts maksimums, jo interesenti, kuri vēlējās līdzdarboties, nevarēja iestāties partijā, kas tagad mainīsies.

Smiltēns norādīja, ka partijas institūcijas būs dome, valde un reģionālās nodaļas, kuras plānots veidot visos Latvijas novados. Viņš skaidroja, ka partiju bija plānots dibināt agrāk, bet to iekavēja Covid-19 izplatība, un tagad tiek izmantota iespēja sanākt uz dibināšanas sanāksmi, kamēr ir "trausls pamiers cīņā ar pandēmiju". 

Kā ziņots, partiju apvienību LRA veidojošās partijas Ogres novadam un Reģionu alianse ir atbalstījušas lēmumu par reorganizāciju un vienotas politiskās partijas Latvijas Reģionu apvienība izveidi.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas