Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Arī nākamgad ražas novākšanas laikā zemniekiem ļaus vest kravas caur Rīgas centru

Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs (Saskaņas centrs), Zemnieku saeima un Latvijas Lauksaimniecības kooperatīvu asociācijas pārstāvji trešdien vienojās, ka arī nākamgad laikā no 1.augusta līdz 1.septembrim Rīgas pilsētas centrā tiks atļauta kravas transporta satiksme, lai uz ostu varētu nogādāt izaudzēto graudu ražu, kā tas bija šogad, portālu Diena.lv informēja Rīgas domē.

Zemnieki izteica pateicību Rīgas pašvaldībai par šo iespēju un problēmas operatīvu atrisināšanu, atverot pilsētas centru labības kravas transportam, kas ļāva ostā nogādāt šā gada rekordlielo ražu.

Tika pārrunāts jautājums par zemnieku sadarbību ar AS Rīgas centrāltirgus, lai paplašinātu iespējas lauksaimniekiem tur realizēt savu produkciju, bet pircējiem būtu drošas garantijas, ka viņi iegādājas Latvijā audzētus augļus un dārzeņus.

Ņemot vērā iepriekšējo pieredzi, kad zemnieki ar savu tehniku palīdzēja ziemā izvest sniegu no pilsētas, Rīgas domes un lauksaimnieku organizāciju pārstāvji vienojās savlaicīgi veikt sagatavošanās darbus, ja arī šoziem šāda palīdzība būs vajadzīga. Domes Satiksmes departaments un lauksaimnieki detalizētāk sagatavos priekšlikumus par šo darbu organizēšanu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas