Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Atsāk remontdarbus Lubānas un Juglas ielu rotācijas aplī

Rīgas domes Satiksmes departaments informē, ka atsākoties remontdarbiem uz Lubānas un Juglas ielu rotācijas apļa, no 7.augusta tiks ieviestas satiksmes organizācijas izmaiņas.

Rīgas domes Satiksmes departaments informē, ka atsākoties remontdarbiem uz Lubānas un Juglas ielu rotācijas apļa, no 7.augusta tiks  ieviestas satiksmes organizācijas izmaiņas.

Autovadītājiem jāņem  vērā, ka virzienā no Slāvu pārvada Lubānas ielā satiksme pirms iebraukšanas rotācijas aplī tiks organizēta pa vienu braukšanas joslu līdzšinējo divu braukšanas joslu vietā.  Aicinām autovadītājus rēķināties ar satiksmes ierobežojumiem, plānojot savus ikdienas braukšanas maršrutus. Satiksmes ierobežojumi ilgs vismaz nedēļu.

Remontdarbi Lubānas ielas rotācijas aplī ilgs līdz 31.augustam un pēc tā pārbūves tiks izbūvēta nodalīta labā pagrieziena josla virzienā no Lubānas ielas uz autoceļa P4. Tāpat tiks nodalīta labā pagrieziena josla virzienā no Augusta Deglava ielas uz Lubānas ielu, kas samazinās automašīnu klātbūtni pašā rotācijas aplī un uzlabos transportlīdzekļu plūsmu.

Rotācijas apļa mezglos plānots ierīkot gājēju pārejas ar speciālo papildus apgaismojumu. Papildus tiks pārbūvēta lietus ūdens kanalizācija un ielas apgaismojuma tīkli.

Lubānas un Juglas ielas satiksmes apļa pārbūvi veic AS Ceļu Pārvalde. Projekta kopējās izmaksas ir 836 171,49 eiro.

...
 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šeit ir Latvija un viena valsts valoda – latviešu

Par ārlietu ministra maiņu, krievu valodu kā instrumentu Krievijas ģeopolitisko mērķu sasniegšanai mūsu publiskajā telpā un par globālo nenoteiktību intervijā Agnesei Margēvičai spriež politolo...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas