Laika ziņas
Šodien
Migla
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Britu tūristi Vecrīgā apzīmējuši Ušakova auto ar nepiedienīgiem attēliem

Valsts policija piemērojusi 300 latu naudas sodu diviem Lielbritānijas pilsoņiem par Rīgas mēra Nila Ušakova (SC) automašīnas šūpošanu un nepiedienīgu zīmējumu veidošanu.

Jauniešiem par sīko huligānismu katram piemērots 150 latu naudas sods, pastāstīja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes pārstāvis Toms Sadovskis.

Administratīvo pārkāpumu kodekss par sīko huligānismu paredz naudas sodu no 50 līdz 250 latiem vai administratīvo arestu līdz 15 diennaktīm.

Jau ziņots, ka Rīgas pašvaldības policija pagājušā svētdienā Kaļķu ielā par huligāniskām darbībām aizturēti divi 1988.gadā dzimuši Lielbritānijas pilsoņi. Personas šūpoja svešu automašīnu un uz spēkrata putekļainās virsmas zīmējuši nepiedienīgus zīmējumus, tādējādi traucējot sabiedrisko mieru un kārtību. Tagad kļuvis zināms, ka tā bijusi Rīgas mēra automašīna.

Pārkāpēji nodoti Valsts policijai tālākai lietas apstākļu noskaidrošanai.

"Ielūdzām tūristus uz savu galvu, bet, no otras puses, varētu Rīgas reklāmā iekļaut arī iespēju par atsevišķu samaksu zīmēt nepieklājīgas bildes uz manas mašīnas. Lai tikai brauc. Bet policistiem jebkurā gadījumā paldies," savā "Facebook" kontā rakstīja Ušakovs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas