Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

papildināta - Beļģu tūrists lauzis kāju pēc lēciena no Brīvības pieminekļa

Vecrīgā pagājušās nedēļas nogalē dažādos incidentos iekļuvuši vairāki ārzemnieki, un viens no tiem ir Beļģijas pilsonis, kurš guva traumu, lecot no Brīvības pieminekļa.Rīgas pašvaldības policijā aģentūra BNS noskaidroja, ka piektdienas rītā Peldu ielā starp kādu vietējo iedzīvotāju un Īrijas pilsoni izcēlies konflikts, kura dēļ tika gūtas traumas, un izsauktie mediķi personas hospitalizēja.Piektdienas vakarā kāds Beļģijas pilsonis bija uzkāpis uz Brīvības pieminekļa apmales un, lecot lejā, guva kājas traumu. Uz notikuma vietu izsaukti mediķi.

Valsts policijas (VP) pārstāvis Toms Sadovskis aģentūrai BNS pastāstīja, ka 1975.gadā dzimušais tūrists uz pieminekļa bija uzrāpies, lai nofotografētos, taču to pamanījusi pašvaldības policija.

Pēc policijas rīcībā esošās informācijas, tūrists salauzis kāju, taču, neskatoties uz to, viņam par sīko huligānismu piemērots 250 latu naudas sods.

Savukārt sestdienas pēcpusdienā aizturēts Francijas pilsonis, kurš ar automašīnu šķērsoja Brīvības pieminekļa laukumu. Personai sastādīts administratīvā pārkāpuma protokols par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumu.

Kopumā pagājušajās brīvdienās pie atbildības saukti desmit ārvalstnieki, no tiem septiņi par dabisko vajadzību nokārtošanu tam neparedzētā vietā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas