Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Pārdaugavā pēc sadursmes ar vieglo auto ēkas sienā iebraukusi VUGD autocisterna

Rīgā, Pārdaugavā, pirmdien pēc sadursmes ar vieglo auto ēkas sienā iebraukusi Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) autocisterna, aģentūrai LETA apstiprināja VUGD un Valsts policijā (VP).

Autocisterna ar ieslēgtu skaņas un gaismas signālu bija devusies uz izsaukumu Kalnciema ielā, kur dzīvojamā vienstāvu mājā dega ledusskapis un siena.

Kalnciema un Apuzes ielu krustojumā notika trīs automašīnu - operatīvā transportlīdzekļa un divu vieglo spēkratu - sadursme. Sadursmes rezultātā autocisterna iebrauca blakus ielai esošajā ēkā.

Negadījumā cietušie trīs automašīnās sēdoši cilvēki, tostarp divi ugunsdzēsēji. Cietušie nodoti mediķiem. Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta pārstāve Arita Freimane aģentūrai LETA apstiprināja, ka šajā negadījumā cietuši trīs cilvēki, piebilstot, ka viņi ar salīdzinoši vieglām traumām tika nogādāti slimnīcā turpmākās palīdzības saņemšanai.

Ugunsgrēka dzēšanai nosūtīta cita glābēju vienība. Savukārt sadursmē cietušās ēkas drošības novērtēšanai tika piesaistīts būvinspektors un secināts, ka ēkai ir lokāli bojājumi četru kvadrātmetru platībā un fasādes bojājumi 15 kvadrātmetru platībā. Tāpat secināts, ka ēku ir iespējams izmantot un cilvēku evakuācija nav nepieciešama.

Pēc sadursmes notikuma vietā ieradās arī VUGD mikroautobuss, taču garāmbraucošais Rīgas satiksme autobuss tam nolauza spoguli, noskaidroja aģentūra LETA.

Patlaban avārijas vietā satiksme tiek regulēta.

VUGD un VP skaidro negadījuma apstākļus.

papildināta 4.rindkopa

Top komentāri

44
4
es gan daudz reižu esmu redzējis , kā operatīvie iebrauc krustojumos ar visiem zignāliem , pārsvarā korekti , bet gadās pa mudakam pie stūres , kuram jūra līdz kulei!
operatīvais iebrauca krustojumā
o
nepārliecinoties, ka ir pamanīts. Klasiska operatīvo kļūda - viņi bieži vien uzskata, ka optika attiecībā uz bākugunīm darbojas kaut kā īpaši - stars apliecas ap stūri un šķērsojamo ielu autovadītājiem ir redzams liektā veidā pa labu gabalu pirms krustojuma.
Melnpunkts
M
Apūzes iela jau impērijas laikos bija melns punkts. Krievu kareivji ar smago auto neskaitāmas reizes saskrējās ar citu auto, kas drāzās pa Volguntes ielu, un cīnītāji par mieru atjētzās kādas sirmgalves dārzā, reizēm pārtaisīdami arī mājeles stūri. Neko nevar darīt, pryamaya daroga glavnaya!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

NA neatbalstīs Braži ārlietu ministres amatam

Opozīcijā esošā Nacionālā apvienība (NA) neatbalstīs diplomātes Baibas Bražes apstiprināšanu ārlietu ministres amatā, aģentūrai LETA pēc abu pušu tikšanās pauda NA priekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas