Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Plāno slēgt 3,5 miljonus eiro vērtu līgumu par ceļu satiksmes organizācijas uzlabošanu Rīgā

Rīgas domes Satiksmes departaments plāno slēgt līgumu 3 544 956 eiro vērtībā bez pievienotās vērtības nodokļa par ceļu satiksmes organizācijas tehnisko līdzekļu uzturēšanas darbiem Rīgā no 2015.līdz 2019.gadam ar SIA Rīgas luksofors, liecina Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā pieejamā informācija.

SIA Rīgas luksofors atklātā konkursā uzvarējis kā vienīgais pretendents.Saskaņā ar līgumu pretendentam bija jābūt pieredzei ceļu satiksmes organizācijas tehnisko līdzekļu uzturēšanas un uzstādīšanas darbu izpildē pilsētas ielās ar uzturēšanas apjomu vismaz 35 000 ceļa zīmju iepriekšējo trīs gadu laikā un uzstādīšanas apjomu vismaz 2000 ceļa zīmju iepriekšējo trīs gadu laikā.Kā liecina Firmas.lv informācija, pašlaik 11,88% SIA Rīgas luksofors kapitāldaļu pieder SIA SD-Serviss, bet 88,12% - SIA Saava-LV. Uzņēmuma neto apgrozījums 2013.gadā bijis 1 239 796 eiro. Uzņēmuma valdes priekšsēdētājs ir Igors Vrubļevskis. SIA SD-Serviss līdzīgās daļās pieder Andrejam Sedunovam un Aleksejam Karcevam. Karcevs un Sedunovs ir arī SIA Saava-LV līdzīpašnieki ar attiecīgi 42,5% un 15% daļu, vēl 27,5% šajā uzņēmumā pieder Argilam Soloveiko, bet 15% - Aleksandram Prozumentam.Līdz 2012.gada augustam 52 uzņēmuma kapitāldaļas piederēja Rīgas domei, bet 2012.gada jūnijā dome nolēma tās pārdot. Pašvaldības īstenotā komercdarbība neatbilst Valsts pārvaldes iekārtas likuma prasībām, tāpēc līdzdalība uzņēmumā nav uzskatāma par lietderīgu un pamatotu un ir izbeidzama, bija teikts Rīgas domes Komercdarbības nodrošinājuma pārvaldes speciālistu atzinumā.SIA Rīgas luksofors tika reģistrēts uzņēmumu reģistrā 1995.gada 20.martā, bet Uzņēmumu reģistrā ierakstīts 2004.gada nogalē. Rīgas pašvaldība piedalījās uzņēmuma dibināšanā kopā ar SIA Latkons, SIA Saava-LV un SIA SD-Serviss.Uzņēmums tika dibināts, lai pilnveidotu ceļu satiksmes regulēšanas sistēmu un nodrošinātu ceļu satiksmi ar satiksmes regulēšanas tehniskajiem līdzekļiem - luksoforiem, ceļa zīmēm, brauktuvju horizontālajiem apzīmējumiem, ierobežojošiem nožogojumiem un tamlīdzīgi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas