Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Rīgas dome izsolījusi gandrīz 900 000 eiro vērto īpašumu Krasta ielā

Rīgas dome izsolē par 869 000 eiro uzņēmumam MSF invest pārdevusi nekustamo īpašumu Krasta ielā 91, aģentūra LETA noskaidroja pašvaldībā.

Īpašums sastāv no zemesgabala 15 697 kvadrātmetru platībā, šautuves ēkas 3328 kvadrātmetru platībā un šķūņa 58 kvadrātmetru platībā. Šautuves ekspluatācija sākta 1971.gadā, bet šķūņa - 1980.gadā.

"Firmas.lv" pieejamie dati liecina, ka SIA MSF invest dibināta 2015.gadā un tā īpašnieks ir Mihails Soifers.

Pērn uzņēmums strādājis ar 30 000 eiro apgrozījumu un 5710 eiro lielu peļņu.

Īpašums atrodas Maskavas forštates apkaimē, Daugavas attekas Kojusalas grāvis krastā. Kā norāda pašvaldībā, tam ir ērta piekļūšana no Krasta ielas, kas ir ar labi attīstītu sabiedriskā transporta tīklu un aktīvu transporta plūsmu.

Zemesgabalā izvietota elektrisko tīklu gaisvadu līnija, ūdensvads un SIA Lattelecom elektrisko sakaru kabeļu kanalizācijas pievads.

Nekustamā īpašuma sastāvā esošās ēkas un zemesgabala daļa 8300 kvadrātmetru platībā līdz 2049.gadam tiek iznomāta, bet 2000 kvadrātmetri no šautuves ēkas līdz 2049. gadam ir nodoti apakšnomā.

Atbilstoši Rīgas teritorijas plānojumam zemesgabals atrodas daļēji jauktas apbūves ar dzīvojamo funkciju teritorijā, bet pēc jaunā Rīgas teritorijas plānojuma 2030.gadam apstiprināšanas, tas būs jauktas centra apbūves teritorijā. Tas nozīmē, ka tur iespējams būvēt savrupmājas, rindu ēkas, dzīvokļu namus, birojus, kultūras iestādes, sporta ēkas un citas būves.

Tāpat šajā īpašumā 18 kvadrātmetri zemes atrodas ielu teritorijā un kopumā īpašums ir teritorija, kurā veicami kompleksi meliorācijas un aizsardzības pret plūdiem pasākumi.

Top komentāri

pa lēto
p
Šāda zeme pie ūdens ar visiem pieslēgumiem - patiesībā pārdota ļoti lēti.
,
,
1) teritorijā ir sasējušies un saauguši kārkli un ieaugušies jau palieli koki, līdz ar to, ja ko gribēs būvēt, vajadzēs tos cirst, būs jāsludina publiskā apspriešana un viss atdursies pret garlaikotām vecenēm, kas daba laikā aiz neko darīt sērfo pa koku ciršanas lapu RD vietnē un aizpilda iebilduma anketu. Paveiksies, ja pajoliņi nesarīkos kādu koku sargāšanas akciju; 2) tā vieta ir ļoti nepievilcīga dzīvošanai, jo apkārt ir kaut kādas noliktavas, benzīntanki.... īsi sakot, tur drīzāk var celt kaut kādus sociālos dzīvokļus, ko RD arī vajadzēja darīt. Nedomāju, ka tur kāds būs gatavs par lielām summām iegādāties dzīvokļus vai par rindeni.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

NA neatbalstīs Braži ārlietu ministres amatam

Opozīcijā esošā Nacionālā apvienība (NA) neatbalstīs diplomātes Baibas Bražes apstiprināšanu ārlietu ministres amatā, aģentūrai LETA pēc abu pušu tikšanās pauda NA priekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas