Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Otrdiena, 16. aprīlis
Mintauts, Alfs, Bernadeta

Turpinoties Rail Baltica būvdarbiem, uz autoceļa pirms lidostas Rīga mainīs satiksmes organizāciju

Turpinoties Rail Baltica dzelzceļa stacijas un saistītās infrastruktūras būvniecības darbiem pie lidostas Rīga, no pirmdienas, 5. septembra, Ziemeļu ielas un P133 ceļa regulētajā krustojumā pirms lidostas tiks mainīta satiksmes organizācija: slēgs vienu joslu, satiksmei uz lidostu atstājot otru joslu. Piekļuve lidostai tiks nodrošināta, taču autovadītājiem jārēķinās ar lēnāku satiksmi pirms krustojuma ar Ziemeļu ielu.

Izmaiņu laikā tiks nodrošināta kā satiksme pa braucamo ceļa daļu, tā gājēju plūsma. Kustība gājējiem krustojumā joprojām būs pilnvērtīga, gājēju plūsmu virzot pa īpaši izveidotu koridoru, kas būs nodalīts no būvdarbu zonas.

“Rail Baltica projektā pie lidostas Rīga pakāpeniski tuvojamies brīdim, kad varēsim pārslēgt satiksmi no esošā P133 ceļa, kas līdz šim veda autovadītājus līdz lidostai, uz jauno ceļu apkārt topošajai dzelzceļa stacijas ēkai. Jaunie satiksmes ierobežojumi nepieciešami, lai būvnieki varētu sākt topošā L1 ceļa pievienošanu P133 un Ziemeļu ielas krustojumam,” skaidro B.S.L. Infra izpildkomitejas locekle Maija Baltgalve.

Nākotnē, braucot uz lidostu Rīga, P133 ceļa un Ziemeļu ielas regulētajā krustojumā satiksme sadalīsies divos virzienos. Dodoties uz lidostu, jaunais ceļš vedīs vairāk pa labi esošās Torņa ielas virzienā un tālāk – apkārt jaunajai Rail Baltica dzelzceļa stacijai uz lidostas pasažieru izkāpšanas un iekāpšanas zonām. Savukārt virzienā uz Rīgas centru ceļš atkal vedīs apkārt jaunajai dzelzceļa stacijai tuvu vietai, kur šobrīd atrodas Biroju iela, tam pie jau pieminētā regulētā krustojuma atkal savienojoties kopā vienā ceļā

Lai mazinātu būvdarbu ietekmi uz satiksmi, darbus pie lidostas Rīga realizē posmos. Plašāka informācija par Rail Baltica būvniecības laikā plānotajiem satiksmes vai gājēju kustības ierobežojumiem ir publicēta ŠEIT!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nesanāca ar Citadeli. Vai sanāks ar Indexo?

Lai gan vēl pirms pāris nedēļām politikas kuluāros ar jaunu joni ticis aktualizēts jautājums par topošās bankas akcionāru reputāciju, kopējais noskaņojums amatpersonām ir atgaiņāties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas