Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +27 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 27. jūnijs
Malvīne, Malvis

Jermoloviča: Esmu abām rokām par!

Ekonomiskais zaudējums vispār Latvijā nerīkojot jauno izpildītāju konkursu Jaunais vilnis būtu pārāk liels, tāpēc iespēja to rīkot Rīgā esot jāatbalsta visiem spēkiem, uzskata Rīgas Tūrisma attīstības biroja valdes locekle Vita Jermoloviča.

"Tas ir labākais, kas var būt, ja vispār viņš paliks Latvijā. Es domāju, ka tas ekonomiskais zaudējums no tā, ja tas Vilnis nenotiks Latvijā, vienalga vai tā ir Rīga vai tā ir Jūrmala, vai tā ir Sigulda, būs milzīgs, sākot no visām aviobiļetēm, privātajām lidmašīnām, viesnīcu un restorānu noslogojuma līdz visiem mazajiem veikaliem, suvenīriem, transportam. būtu milzīgs zaudējums Latvijas ekonomikai," uzskata V. Jermoloviča.

Viņasprāt reklāma, ko vispār Jauno vilnis ir devis visā Krievijas tirgū un "tie fantastiskie koncerti" ir milzīgs ekonomiskais jautājums. "Es nezinu, vai tie cilvēki, kas vispār saka "nē!" un kas šaubās, vai vispār viņi ir gudri, vai viņi ir pietiekoši kompetenti," norāda Jermoloviča.

Tāpēc viņa skaidro, ka priecātos, ja Jaunais vilnis notiktu Rīgā, ja būtu tāda vieta vai laukums, atzīmējot, ka uzreiz gan tādu nevarot iedomāties, bet "būtu par ar abām rokām".

"Es domāju, ka tas būtu kaut kas unikāls. Es nesaprotu tās tehniskās iespējas, bet to noteikti varētu uzrīkot Doma laukumā. Ja mēs izceltos pasaules līmenī ar kaut ko tādu unikālu, ka Vecrīgas centrā tiek izveidota skatuve ar skatītājiem, tas būtu fantastiski un interesanti. Es nezinu, vai tam pietiek laika un pietiek kapacitātes, bet noteikti tā meistarība ir tik liela, nu kāpēc ne?" jautā Rīgas Tūrisma attīstības biroja pārstāve.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Tiesības būt dzīviem

Traģiskās avārijas ar vairākiem bojāgājušajiem, kas notikušas dažu pēdējo dienu laikā, uzjundījušas asas diskusijas sociālajos tīklos, kur nosacīti viena daļa teju pieprasa nekavējoties palie...

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē