Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

Lembergs noraida Rīdzenes sarunu publikācijās par sevi pausto

"Sarunu forma un saturs, cik tas attiecas uz mani, ir apzināti, melīgi sagrozīts, tai skaitā izdaiļots ar spēcīgiem palīgvārdiem," attiecībā par žurnāla Ir publicētajām tā dēvētajām Rīdzenes sarunām izteicies Ventspils mērs Aivars Lembergs (Latvijai un Ventspilij).

Lembergs uzskata, ka publikācijas ir "propagandas kampaņas" sastāvdaļa ar nolūku ietekmēt politisko procesu saistībā ar Saeimas vēlēšanām.

Jāatgādina, ka žurnālā Ir publicētās tā dēvētās Rīdzenes sarunas liecina, ka Ainārs Šlesers ar saviem sarunu biedriem - Ventspils mēru Aivaru Lembergu, Rīgas domnieku Andri Ameriku (GKR), partijas Saskaņa valdes locekli Jāni Urbanoviču, zemkopības ministru Jāni Dūklavu (ZZS) un eksbaņķieri Valēriju Karginu apspriedis gan Valda Dombrovska (Vienotība) valdības gāšanu, gan vairāku augstu valsts amatpersonu nomaiņu.

Lembergs arī noliedz, ka būtu ietekmējis valdības veidošanu, norādot: "Mēs esot sastādījuši 2010.gadā jauno valdību ar Saskaņas dalību – tikai nezin kāpēc valdību sastādīja ZZS kopā ar Vienotību."

Top komentāri

Ventspils muļļ
V
lembe, ja tu esi apmelots ar tik skaistiem izteicieniem , nu tad sūdzi tisā , pieprasi kompenzāciju no IRa , bet ja nesūdzēsi , tad skaidri zināms , taisnība vien būs.
Lempbergs noraida VISU,
L
kur par viņu pausta PATIESĪBA. Viņš noraida publikācijas un avīžu rakstus. Viņš noraida krimināllietu uz daudziem tūkstošiem lapu, un pasludina, ka to visu KĀDS no pirksta izzzīdis. Viņš noraida arī PASTARO TIESU, cerēdams tai garām tikt, svētajam Pēterim kukuli lolodams. Viņš nespēj tikai nāvi noliegt, jo tā viņa pēdās min.
Un jūs gaidījāt,
U
ka Lembergs kaut vienā noziegumā atzīsies? Tad viņš vairs nebūs Lembergs.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Izglītība ļauj justies drošāk

Pamazām tuvojas mācību gada noslēgums, un, kā jau parasti maijā, aktualizējas temats par to, vai ir vērts doties studēt un kāda ir augstskolas diploma vērtība darba tirgū.

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē