Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Točs: KNAB savas akcijas atkal uzsāk tieši pirms vēlēšanām

Rit pēdējās nedēļas pirms vēlēšanām, un televīzijā jau sācies politisko reklāmu ierobežojuma laiks. Savukārt KNAB savas akcijas tikai uzsāk.

KNAB kratīšanas SC un GkR! vadītās Rīgas domes Satiksmes departamentā uzcep portālus un sociālos tīklus, par to raksta avīzes, to demonstrē TV ziņas. Milzu formāta bezmaksas publicitāte skalo Latvijas vēlētāja smadzenes un noteikti ietekmē vēlēšanu rezultātu.

Gluži kā būtu saslimuši ar kolektīvu sklerozi, daži labi izliekas, ka absolūti neatceras, ka līdzīgas KNAB akcijas veica pirms iepriekšējām, vēl iepriekšējām un arī pirms tām vēlēšanām. Ak, kāds jaunums! Ķeriet! Svaigākās ziņas! Neapšaubāmais tiesiskums realizējas!

Saprotams, ka Jutai Strīķei ļoti nepatīk, ja piemin bildes, kurās viņa redzama ģimenes atpūtā kopā ar Vienotības politiķiem no Viņķeļu ģimenes. Abi Viņķeļi šajās vēlēšanās kandidē Vienotības sarakstā, kuras galvenais konkurents ir Saskaņas centrs. Un nevienam, protams, nav nekāda pamata teikt, ka notikušais nebūtu sagadīšanās. Kurš tā saka, ir pret tiesiskumu?!

Nepieklājīgi atcerēties, bet visi atceras, ka arī pirms ārkārtas vēlēšanām tā sagadījās, ka notika KNAB akcija, kuras dēļ tika atlaista Saeima. Vēl vairāk. Ja KNAB akcija 28. maijā nenotiku, nebūtu iespējams ne Rīkojums Nr.2, ne Saeimas atlaišana, ne ārkārtas vēlēšanas.

Šogad aprīlī KNAB noņēma arestu uzņēmējam Viesturam Koziolam piederošajām akcijām uzņēmumā Zein Holding. Un, protams, ka lielākā sabiedrības daļa - atšķirībā no 2011. gada varonīgajiem notikumiem - par to neko nezina, jo nevienam tas vairs nav interesanti. Tagad ir interesanti šturmēt Rīgas domes Satiksmes departamentu. Neko nesaku, varbūt, ka vajag. Tikai kāpēc divas nedēļas pirms vēlēšanām? Tiešām atkal operatīva nepieciešamība?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē