Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Zatlers: ZRP nav mājdzīvnieks, ko var pieradināt pie ZZS

Zatlera reformu partija (ZRP) "nav nekāds mājdzīvnieks, ko var pieradināt" pie Zaļo un zemnieku savienības, šodien pēc tikšanās ar Valsts prezidentu Andri Bērziņu žurnālistiem sacīja partijas līderis Valdis Zatlers.

Viņš uzsvēra, ka ZRP novilktās sarkanās līnijas attiecībā uz ZZS iekļaušanu koalīcijā netiks pārkāptas.

"Mums ir jāsaprot tas, ka oligarhu partiju veidotie astoņkāji mūsu ekonomikā, mūsu pārvaldes sistēmā [..] joprojām pastāv. Ja mēs gribam tiešām neatgriezties oligarhu vadītā Latvijā, tad mums jāiet konsekventi uz priekšu, nevar pieļaut pat minimālu cerību, ka šie oligarhu laiki var atgriezties," skaidroja Zatlers.

Vienlaikus viņš apliecināja, ka "valstiski svarīgajos jautājumos", kuru apstiprināšanai parlamentā nepieciešams divu trešdaļu deputātu atbalsts, tiks runāts arī ar opozīciju. "Mēs šajā jautājumā, kas ir valstisks jautājums, runāsim ar visiem 100 deputātiem," teica politiķis.

ZRP ir gatava atbalstīt Lisabonas līguma 136.panta ratifikāciju, taču par 26 valstu starpvalstu līgumu gaidāmas diskusijas vēl pašu dalībvalstu vidū.

Kā ziņots, Valsts prezidents sācis sarunas ar visiem Saeimā pārstāvētajiem politiskajiem spēkiem "par Latvijas tālākai virzībai svarīgiem jautājumiem".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ietekme globālā mērogā

Nedēļas pirmajā pusē Libānā divas dienas pēc kārtas tika piedzīvotas sprādzienu sērijas – otrdien eksplodēja vairāki tūkstoši peidžeru, bet dienu vēlāk – simtiem rāciju, ko saziņai izmantoja vietē...

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē