Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

29% Draugiem.lv lietotāju vēlētos 8.martu kā oficiālu brīvdienu

Vairāk nekā ceturtā daļa jeb 28,9% portāla Draugiem.lv lietotāju vēlētos starptautisko sieviešu dienu 8.martā kā oficiālu brīvdienu, liecina portāla veiktā pētījuma rezultāti. 

15,3% lietotāju norādījuši, ka oficiālu brīvdienu vēlētos 11.novembrī, kad tiek atzīmēta Lāčplēša diena. Savukārt 15% aptaujāto kā oficiālu brīvdienu vēlētos 15.maiju, kad tiek atzīmēta starptautiskā ģimenes diena.

Seko 23.februāris jeb tā dēvētā vīriešu diena (5,7%), 1991.gada barikāžu aizstāvju atceres diena 20.janvārī (4,6%) un starptautiskā bērnu aizsardzības diena 1.jūnijā (2,8%). 

Gandrīz 18 000 respondentu izvēlējās atbildēt, ka nevienu no šīm dienām nevēlas kā brīvdienu (8,3%) vai vēlas kādu citu dienu, kas sarakstā netika norādīta (9,5%). 

Aptaujā piedalījušies vairāk nekā 100 000 portāla lietotāju. Kā atbilžu varianti tika piedāvātas visas kalendārā redzamās atzīmējamās dienas, kuras pašlaik nav brīvdienas, nav paredzētas svētdienā un nav sēru dienas. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šonedēļ biežāk uzspīdēs saule un līs visā Latvijā

Šonedēļ Latvijā biežāk uzspīdēs saule un gaiss iesils līdz plus 26 grādiem, tomēr nokrišņi būs novērojami plašākā valsts daļā, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra prognoze.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas