Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

airBaltic apkalpes locekļu darbā pieņemšanas viena no prasībām būs vakcinācija pret Covid-19

Latvijas lidsabiedrība airBaltic pēc uzņēmuma maršrutu tīkla izmaiņām sākusi iekšējo procesu, lai atpakaļ darbā pieņemtu 20 bijušos lidojumu apkalpes locekļus, un visiem jaunajiem darbiniekiem, kuru darba pienākumi ir saistīti ar pastāvīgu kontaktu ar citiem cilvēkiem, pandēmijas laikā ir jābūt vakcinētiem pret Covid-19, aģentūrai LETA pavēstīja airBaltic pārstāvji.

"Vairāk nekā pirms gada bijām spiesti pieņemt smagus lēmumus, tostarp par mūsu darbinieku atlaišanu. Mēs viņiem sniedzām dažāda veida atbalstu. Šodien esam tādā pozīcijā, lai darbiniekus pieņemtu atpakaļ darbā. Esam pārliecināti par nākotni un zinām, ka drīzumā atgriezīsimies uz izaugsmes ceļa, kas sniegs simtiem jaunas, augsti kvalificētas darba iespējas," pavēstīja airBaltic izpilddirektors Martins Gauss.

Viņš piebilda, ka lidsabiedrība saņēmusi piecu zvaigžņu vērtējumu par ieviestajiem Covid-19 drošības pasākumiem un jau maija beigās vairāk nekā 70% airBaltic darbinieku būs saņēmuši savu pirmo Covid-19 vakcīnu.

Kopš 2020.gada pavasara lidsabiedrība kopumā atpakaļ darbā pieņēmusi 73 darbiniekus, tostarp 18 lidojumu apkalpes locekļus, kas darbu sākuši citos amatos. No jūnija 20 lidojumu apkalpes darbinieki savu darbu atsāks divās grupās. Atlase tiks īstenota, izvērtējot viņu motivāciju, kvalifikāciju un iepriekšējo pieredzi.

airBaltic patlaban nodarbina 1100 darbiniekus no gandrīz 30 valstīm ar dažādu pieredzi un zināšanām 16 dažādos departamentos. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas