Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

airBaltic uzsāks lidojumus uz Mančestru, Erevānu, Bergenu un Tronheimu

2020. gada vasaras sezonā airBaltic uzsāks lidojumus jaunos maršrutos no Rīgas uz Mančestru, Erevānu, kā arī Bergenu un Tronheimu, portālu Diena.lv informēja aviokompānijas pārstāvji.

Papildus tam 2020. gada 1. maijā airBaltic sāks lidojumus no Tallinas uz Nicu. Tas būs airBaltic 14. galamērķis, kas tiek piedāvāts no Igaunijas galvaspilsētas.

Lidojumi no Rīgas uz Mančestru tiks sākti 2020. gada 29. martā un tiks veikti četras reizes nedēļā. Lidojumi uz Bergenu un Tronheimu sāksies attiecīgi 31. martā un 1. aprīlī, bet lidojumi uz Erevānu – 3. maijā.

airBaltic izpilddirektors Martins Gauss: "Ieviešot vairākus jaunus, aizraujošus galamērķus, nākamajā vasaras sezonā airBaltic veiks līdz pat 100 regulārajiem lidojumiem dienā. Mēs esam priecīgi mūsu pasažieriem piedāvāt plašāku galamērķu klāstu un vēl vairāk uzlabot savienojamību starp Baltijas valstīm un pasauli."

Top komentāri

?
?
Vai tomēr nevajag kaut kā saskaņot reisu skaitu ar lidostas kapacitāti un darbinieku skaitu, ko lidosta spēj pieņemt darbā un noturēt ar tiem darba apstākļiem, kādi tur ir, un tām algām, kādas lidosta ir gatava maksāt tiem pašiem drošības kontroles darbiniekiem. Citādi reisu skaits aug, rindas drīz stāvēs ārā līdz benzīntankam un gala beigās neviens nekur neizlidos, jo nav kas strādā drošības kontrolē garas maiņas par mazu algu.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas