Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Dienas divriteņi ieguvuši īpašniekus

Laikraksta Diena vasaras abonēšanas kampaņas balvas ieguva lasītāji Inese Auziņa un Laimonis Zariņš.

Noslēgusies 2018. gada vasaras abonēšanas kampaņa. Tika izlozēti divi laikraksta Diena abonenti. Balvas – divus velosipēdus – ieguva Inese Auziņa un Laimonis Zariņš. Laimonis, kuram ir 88 gadi, balvu jau saņēmis – velosipēds viņam ir jau nodots ar dēla Ziedoņa starpniecību. Savukārt I. Auziņa savu balvu saņēma otrdien laikraksta Diena redakcijā. 

Kampaņas balvas ieguvēja strādā apgādā Zvaigzne ABC, kur ir skolu informācijas centra koordinatore, kā pati saka, dažkārt arī redaktore. "Es strādāju ar skolotājiem, mācību līdzekļiem, tos arī rediģēju, organizējam skolotājiem kursus, bērniem vadām ekskursijas – kā top grāmata," par darbu stāsta I. Auziņa.

Tagad mācību grāmatas ir kļuvušas krāsainākas, no bērna tiek prasīts lielāks radošums. Viņa norāda, ka ar jauno mācību saturu grāmatas gan vēl varētu mainīties. "Bet kamēr vēl nekas nav apstiprināts, grūti pateikt, kā mainīsies, bet tagad ir citi uzstādījumi nekā agrāk, taču galvenais, ka pašam jādara vai jādomā," norāda I. Auziņa, piebilstot, ka bez mācību grāmatām ir visādi citi papildu līdzekļi.

Velosipēda laimētāja abonē Dienas nedēļas nogales komplektu, viņa lasa ceturtdienas un piektdienas laikrakstu, kuru pavada Kultūras Diena un žurnāls SestDiena. "Tāda tradīcija ģimenē, kādreiz mani vecāki pasūtīja, un es to tradīciju turpinu," skaidro I. Auziņa.

Uz darbu gan pagaidām ar riteni vēl nebrauks. Lai gan no Dienas redakcijas Andrejostā I. Auziņa devās mājup ar jauno velo, no sākuma plāns ir '"pabraukāties pa Pārdaugavas mazajām ieliņām, varbūt uz Jūrmalu". Pagaidām vēl ir bažas par piedalīšanos Rīgas velosatiksmē, kur ne vienmēr viss ir sakārtots, lai velosipēdistiem būtu ērti un droši. "Bet ar laiku pilnīgi noteikti, ka viss sakārtosies," saka balvas ieguvēja.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas