Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Food Union pat par 30% samazinās piena produktu cenas

Latvijā vadošais piena pārstrādes uzņēmums _Food Union _saistībā ar Krievijas noteikto piena produktu eksporta embargo līdz pat 30% samazinās cenas visai piena produkcijai Latvijā, lai palielinātu piena produkcijas noietu un atbalstītu Latvijas zemniekus.

Jaunās piena produktu cenas stāsies spēkā no nākamās nedēļas, portālu Diena.lv informēja uzņēmums.

"Mēs aicinām iedzīvotājus izvēlēties vietējos piena produktus, kas ražoti no Latvijas piena. Šobrīd izvēle par labu vietējiem produktiem ir būtiska mums visiem – ne tikai mums kā lielākajam piena pārstrādes uzņēmumam Latvijā, bet arī vietējām zemnieku saimniecībām un piena ražotājiem. Jau vairākkārtīgi ziņās ir izskanējusi informācija, ka Lietuvas piena iepircēji ir lauzuši līgumus par piena piegādēm no Latvijas. Tā rezultātā Latvijas zemnieki ir saskārušies ar Latvijā ražotā piena realizācijas grūtībām," izteicies Rīgas piena kombināta valdes priekšsēdētājs Normunds Staņēvičs.

Cenas tiks samazinātas Food Union ražotajiem piena produktu zīmoliem Valmiera Piens, Rasa, Lakto, Limbažu piens un Rasēns un attieksies uz pienu, kefīru, krējumu, sviestu, biezpienu, jogurtiem, Lakto raudzētajiem produktiem, ka arī svaigajam sieram un citiem produktiem robežās no 15% līdz 30% atkarībā no produktu veida.

Food Union aicina mazumtirdzniecības ķēdes pārskatīt un palielināt kopējo vietējās produkcijas klāstu veikalos un attiecīgi arī nodrošināt samazinātas cenas produktiem veikalu plauktos, lai patērētajam būtu ērtāk, vieglāk un pieejamāk savu izvēli izdarīt par labu kvalitatīvai Latvijas precei, pausts uzņēmuma vēstījumā. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nevar nebalstīt

AirBaltic joprojām nepieciešama valsts "aizmugure".

Statistika nav tikai vienkārši cipari

Par Centrālās statistikas pārvaldes (CSP) vietu valstī un vēlmi padarīt CSP par galveno datu centru, kas politikas plānotājiem palīdz pieņemt kvalitatīvus lēmumus, Guntars Gūte sarunājas ar ...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas