Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Melnajā piektdienā interneta veikala 1A.lv ieņēmumi sasnieguši 500 000 eiro

Akcijā Melnā piektdiena interneta veikals 1A.lv vienas dienas laikā saņēma teju 5000 pasūtījumu par kopējo summu 500 000 eiro, kas ir divas reizes vairāk nekā pērn, informēja 1A.lv mārketinga direktors Normunds Namnieks.

Akcija Melnā piektdiena (Black Friday) kopš 2005.gada ir bijusi viena no lielākajām iepirkšanās dienām ASV, bet nu šīs akcijas popularitāte sasniegusi arī Latviju, norāda Namnieks.

Apkopojot 1A.lv pirktāko preču kategorijas šajā akcijā, tās bijušas rotaļlietas, parfimērijas un kosmētikas produkti un dažāda veida tehnika - viedtālruņi, datortehnika un dažādas sadzīves preces.

"Jāatzīst, ka bijām nedaudz pārsteigti par milzīgo klientu interesi - iepriekšējos gados Melnā piektdiena nekad nebija izraisījusi tādu ažiotāžu. Lielākais gandarījums, ka šī, pat nedaudz negaidīti populārā akcija, ļāva mums reālos "kaujas" apstākļos pārbaudīt savas modernizētās noliktavas gatavību operatīvi apstrādāt milzīgu daudzumu pasūtījumu un veiksmīgi tās izsūtīt visiem klientiem, ko bija īpaši svarīgi pārbaudīt pirms decembra iepirkšanās buma", skaidro 1A.lv interneta veikalu pārvaldošā uzņēmuma SIA Mobilukss valdes loceklis Mareks Zuika.

"Kā viena no uzņēmuma prioritātēm šajā gadā bija noliktavas modernizācija, kas veiksmīgi pabeigta, investējot tajā ap 200 000 eiro. Palielināta noliktavas platība par 2000 m2, tāpēc vairums preču no ražotājiem jau ir iegādātas rezervē un preču piegāde tiek nodrošināta tajā pašā dienā. Tāpat ieviesta pilnīgi jauna un jaudīga noliktavas programmatūra, kas ļauj apstrādāt trīs reizes lielākus apjomus pie vienāda resursu skaita," norāda Zuika.

Šobrīd 1A.lv savas pozīcijas nostiprinājis visās trijās Baltijas valstīs. Ņemot vērā uzņēmuma operatīvos datus, prognozēts, ka šī gada pārdošanas apjomi pieaugs par aptuveni 35%, sasniedzot 60 miljonus eiro.

1A.lv ir Latvijā lielākais interneta veikals, kuru pārvalda SIA Mobilukss. Uzņēmums dibināts 2002.gadā un tā īpašnieki ir Mareks Zuika - 55%, Genādijs Skrinniks - 25% un Kaspars Polis - 20%. 1A grupa pārvalda arī Lietuvas interneta veikalu 1A.lt, kā arī Igaunijas lielāko interneta veikalu - 1A.ee. 1A grupas uzņēmumi visās valstīs kopumā nodrošina 95 darba vietas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas