Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Aicina būt piesardzīgiem, pieslēdzoties Elektrum portālam

AS Latvenergo tirdzniecības zīmols Elektrum aicina savus klientus ievērot piesardzību, pieslēdzoties portālam "www.elektrum.lv", liecina paziņojums Elektrum mājaslapā.

Pašlaik tiek novēroti mēģinājumi apmānīt "Elektrum" klientus, liekot tiem apmeklēt citas lapas, kas līdzīgas portālam "www.elektrum.lv". Tādēļ, ja, noklikšķinot uz saites, tā atveras nepilnīga vai zīmola nosaukums ir mainīts, klienti tiek aicināti nekavējoties vērt lapu ciet, neveicot papildu darbības.

Pašlaik norisinās darbs, lai slēgtu kaitīgās lapas. "Ja jums ir aizdomas, ka esat kļuvis par krāpnieciskas darbības upuri, lūdzam nekavējoties sazināties ar mūsu klientu servisu," teikts "Elektrum" mājaslapā.

"Latvenergo" Tehnoloģiju atbalsta direktors Kaspars Cikmačs aģentūrai LETA pauda, ka situācija tiek monitorēta, un patlaban "Elektrum" portāls darbojas ikdienišķā režīmā.

"Informācijas tehnoloģijas ir mūsdienu uzņēmējdarbības stūrakmens. Aptaujas uzrāda, ka mūsu klienti ar "Elektrum" un "Latvenergo" interneta risinājumiem ir apmierināti, un mums svarīgi servisu pastāvīgi attīstīt, lai būtu līderpozīcijās aizvien jaunu tiešsaistes pakalpojumu izveidē. Lai arī Latvijas interneta lietotāji ar katru gadu kļūst arvien zinošāki par izvairīšanos no interneta krāpniekiem, tomēr jāturpina būt piesardzīgiem. Aicinām arī apmeklējot "Elektrum" portālu, pārliecināties, vai atvērtā adrese ir pareizā," sacīja Cikmačs.

"Latvenergo" koncerna apgrozījums 2019.gadā bija 841,6 miljoni eiro, kas ir par 0,3% vairāk nekā gadu iepriekš, bet koncerna peļņa pieauga par 24,2%, sasniedzot 94,4 miljonus eiro.

"Latvenergo" nodarbojas ar elektroenerģijas un siltumenerģijas ražošanu un tirdzniecību, kā arī ar dabasgāzes tirdzniecību un elektroenerģijas sadales pakalpojumu nodrošināšanu. "Latvenergo" obligācijas kotē biržas "Nasdaq Riga" parāda vērtspapīru sarakstā.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas