Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Ceturtdien stiprākās vēja brāzmas būs Kurzemē

Agrā ceturtdienas rītā gaisa temperatūra Latvijā ir no +7..+8 grādiem vietām dienvidaustrumu novados līdz +13..+15 grādiem Kurzemes lielākajā daļā, liecina meteoroloģiskā informācija. Ceturtdien, sākot no Kurzemes, dienvidrietumu vējš pāries rietumu vējā un pastiprināsies, prognozē sinoptiķi.

Debesis lielākoties klāj mākoņi, skaidrāks laiks ir Latgalē un Sēlijā, kur dažviet izveidojusies neliela migla. Nav nokrišņu.

Pūš lēns līdz mērens dienvidu, dienvidrietumu vējš, Ventspils ostā brāzmās līdz 16 metriem sekundē.

Rīgā mākoņains rīts, dienvidu vējš pūš ar ātrumu 3-4 metri sekundē, brāzmās līdz 7-9 metriem sekundē, termometri rāda +11 grādus.

Vēja ātrums brāzmās Latgalē nepārsniegs 15 metrus sekundē, daudzviet Vidzemē un Zemgalē gaidāmas brāzmas līdz 15-18 metriem sekundē, bet Kurzemē - līdz 18-21 metram sekundē.

Debesis brīžiem skaidrosies un daudzviet - īpaši Vidzemē - gaidāms īslaicīgs lietus.

Maksimālā gaisa temperatūra būs +14..+18 grādi.

Rīgā oktobra sestajā dienā iespējams īslaicīgs lietus, uzspīdēs saule un no dienas vidus gaidāmas rietumu vēja brāzmas līdz 16 metriem sekundē. Maksimālā gaisa temperatūra +17 grādi.

Laikapstākļus ietekmē anticiklons dienvidos un ciklons ziemeļos. Atmosfēras spiediens jūras līmenī no 1008 hektopaskāliem Ziemeļkurzemē līdz 1015 hektopaskāliem Dienvidlatgalē.

Maksimālā gaisa temperatūra trešdien Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra novērojumu tīklā bija no +11 grādiem Alūksnē un Dagdā līdz +15,2 grādiem Kolkā un Mērsragā.

Augstākā gaisa temperatūra Eiropā 5.oktobrī bija +33 grādi Portugālē un +35 grādi Spānijā. Zemākā gaisa temperatūra naktī uz ceturtdienu -4 grādi kalnos Norvēģijā.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas