Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Diennakts laikā uz Latvijas ceļiem pieķerti 18 dzērājšoferi

Aizvadītajā diennaktī uz Latvijas ceļiem aizturēti 18 pie stūres alkohola reibumā sēdušies autovadītāji, aģentūra LETA uzzināja Valsts policijas (VP) Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Rīgas reģionā sestdien pieķerti septiņi dzērājšoferi, Kurzemē četri, Latgalē un Vidzemē pa trim, bet Zemgalē policisti apturējuši vienu iereibušu šoferi.

24 stundu laikā likumsargi uz Latvijas ceļiem noformējuši arī 197 administratīvā pārkāpuma protokolus par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Visvairāk šādu protokolu - 60 - noformēti Vidzemes reģionā.

Aizvadītajā diennaktī kopumā par dažādiem satiksmes noteikumu pārkāpumiem policisti noformējuši 517 protokolus, liecina VP apkopotā informācija.

Diennakts laikā uz valsts autoceļiem reģistrēti 69 satiksmes negadījumi, 16 avārijās cietuši kopskaitā 18 cilvēki, bet bojāgājušo nav.

Top komentāri

Aizsajūsmasaizrāvāselpa
A
Cilvēku medniekiem 18 medījumi! Kas no tam mainās? Nākošajā vīkendā būs 16, aiznākošajā...? Kas mainās? Gada beigās līķu statistika ir gandrīz tāda pati! Varbūt, ar dažu "procent-punktu" atšķirību. BĒRNIŅI, JUMS NEAPNĪK SPĒLĒTIES?
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas