Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Ēstuvē aizdegoties gāzes balonam, Rīgā cietis cilvēks un evakuēta ēka

Aizdegoties gāzes balonam kādā ēstuvē, vakar Rīgā cietis cilvēks, informē Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD).

Vakar ap plkst.10.30 tika saņemts izsaukums Rīgā, kur saskaņā ar sākotnējo informāciju piecstāvu ēkā, sabiedriskās ēdināšanas iestādes virtuvē, bija aizdedzies gāzes balons. Notikuma notikuma vietā secināts, ka ēkas pirmajā stāvā deg gāzes balons, plīts virsma un siena pāris kvadrātmetru platībā.

Ugunsgrēkā cieta viens cilvēks, bet vēl desmit cilvēkus ugunsdzēsēji evakuēja. Nepilnu divu stundu laikā ugunsgrēks tika likvidēts.

Savukārt ap plkst.15.30 Rīgā tika saņemts izsaukums uz Valdemāra ielu, kur sabiedriskajā ēkā bija nostrādājusi automātiskā ugunsaizsardzības sistēma. Ierodoties tika konstatēts, ka sistēma nostrādājusi, iespējams, putekļu dēļ. Pirms VUGD ierašanās no ēkas evakuējās 100 cilvēki.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji devās arī uz izsaukumiem, kur dega vieglā automašīna, mēbeles un sadzīves mantas, divos gadījumos sodrēji ēku dūmvados, elektrības transformators, kā arī divi sniega motocikli, mikroautobuss un sadzīves mantas garāžā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī VUGD saņēma 27 izsaukumus: piecus - uz ugunsgrēku dzēšanu, 13 - uz glābšanas darbiem, bet deviņi izsaukumi bijuši maldinājumi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas