Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 19. septembris
Verners, Muntis

FOTO: Zosēnos būvē jaunu tiltu pār Gauju

Cēsu novada Zosēnu pagastā kopš maija būvē jaunu tiltu pār Gauju uz vietējā autoceļa Drustu stacija–Zosēni (V304) (3,30. km), pagājušajā nedēļā iebetonēts tilta laidums un pabeigti konstrukciju betonēšanas darbi.

1993. gadā uzbūvētais tērauda kopņu pagaidu tilts tika demontēts, un tā vietā būvē dzelzsbetona viena laiduma tiltu. Darbu laikā satiksme ir novirzīta pa pagaidu tiltu.

Darbu turpinājumā jauno laidumu spriegos, izbūvēs izolāciju un asfaltbetona segumu gan uz tilta, gan tā pieejās ap 20 m uz katru pusi. Tilta brauktuve būs 7 m plata, ar divām braukšanas joslām.

Lai nodrošinātu līdzvērtīgu braukšanas komfortu starp apdzīvoto vietu Melnbārži un Gaujas tiltu, 200 m posmā starp tiltu un Melnbāržiem jau veikta seguma izlīdzināšana un ieklāta divkārtu virsmas apstrāde. Zosēnu pusē pie tilta ceļam atjauno grants segumu.

Būvdarbus veic SIA Baltijas būve par līgumcenu 786 050,49 eiro (ar PVN), būvuzraudzību nodrošina AS Ceļuprojekts, pārbūves projekta autors SIA Projekts 3. Projektu finansē no valsts budžeta līdzekļiem. Būvdarbus plānots pabeigt šā gada beigās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas