Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Jelgavā pastā atstāta pleijera dēļ evakuē cilvēkus un slēdz satiksmi (papildināts 13:25)

Jelgavā uz pasta nodaļu Satiksmes ielā ceturtdien izsaukta policija saistībā ar aizdomām par kādu tur atstātu priekšmetu, kas izrādījies vienkāršs mūzikas atskaņotājs ar austiņām, informē Valsts policijas Zemgales reģiona pārvalde.

Aizdomas radījušais mūzikas atskaņotājs, kas raksturots kā kastīte ar vadiem, bijis atstāts uz letes. Pasta nodaļā ieradušies Valsts policijas un Jelgavas pašvaldības policijas darbinieki un citi operatīvie dienesti, kas evakuēja cilvēkus un norobežoja satiksmi. Notikuma vietā strādājā Valsts policijas Pretterorisma vienības Omega darbinieki, kuri aizdomīgo priekšmetu likdivējuši.

Policija jau noskaidrojusi, ka 1999.un 2000.gadā dzimuši jaunieši tajā pašā dienā bija vērsušies pastā, lai izņemtu naudu. Jaunieši skaidrojuši, ka pleijeri aizmirsuši uz letes. Tomēr policija par notikušo sākusi kriminālprocesu par noziedzīgiem nodarījumiem pret vispārējo drošību un sabiedrisko kārtību.

Latvijas pasts portālu Diena.lv informēja, ka lēmumu par pasta nodaļā atstātā aizdomīgā priekšmeta izņemšanu pieņēma attiecīgās kompetentās iestādes, kas arī pieņēma lēmumu par satiksmes ierobežošanas nepieciešamību un priekšmeta iznīcināšanu pēc attiecīgām pārbaudēm.

"Šādu jautājumu izšķiršana nekādā veidā neietilpst Latvijas Pasta darbinieku kompetencē – saskaņā ar likumu mums par nodaļās atstātiem priekšmetiem jāinformē Valsts policija, kas pieņem lēmumu par tālāko rīcību ar šiem priekšmetiem," uzsvēris Latvijas pasts.

Pēdējās divās rindkopās pievienots Latvijas pasta komentārs

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas