Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

KNAB noliedz izskanējušo informāciju par divu vadošu izmeklētāju pāriešanu uz prokuratūru

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) noliedz publiski izskanējušo informāciju par izmeklētāju Rimanta Kuzmas un Agneses Indriksones aiziešanu no darba.Pašreiz neviens izmeklētājs nav pārtraucis darba tiesiskās attiecības ar KNAB un "TV3 raidījuma sižetā minētie darbinieki turpina darba tiesiskās attiecības ar biroju", sacīja KNAB preses pārstāve Inta Šaboha.

Jautāta, kāds varētu būt iemesls nekorektās informācijas nonākšanai medijos, Šaboha atzina, ka viņai grūti par to spriest. Šo jautājumu pareizāk būtu uzdot sižeta veidotājiem, norādīja KNAB pārstāve.

TV3 raidījums "Nekā personīga" vakar vēstīja, ka no KNAB uz prokuratūru pārgājuši strādāt izmeklētāji Kuzma un Indriksone. Kuzma izmeklēja tā saukto oligarhu lietu, bet Indriksone šķetināja korupciju Daugavpils siltumtīklos, kurā bija iesaistītas arī augstas pašvaldības amatpersonas.

Tikmēr ģenerālprokurors Ēriks Kalnmeiers ir neapmierināts ar juristu izglītošanas kvalitāti Latvijā, jo topošo prokuroru eksāmenos 85% kandidātu neesot varējuši atbildēt uz vispārējiem erudīcijas jautājumiem. Tas liedzot prokuratūrai atrast darbiniekus, un šis ir pirmais gads, kad prokuratūrā vairākas vietas paliek vakantas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas