Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

KPV LV Saeimas frakcija mainījusi nosaukumu uz Neatkarīgie

Pašlaik frakcijā strādā partijas "Par cilvēcīgu Latviju" trīs biedri - deputāti Māris Možvillo, Ramona Petraviča, Ieva Krapāne - un viens topošās partijas "Republika" biedrs, deputāts Ēriks Pucens. Tāpat frakcijā strādā deputāts Ralfs Nemiro, kurš vairs nav PCL biedrs. Visi šie politiķi savulaik parlamentā tika ievēlēti no "KPV LV" saraksta, bet partija ātri sašķēlās.

Kā aģentūrai LETA skaidroja Možvillo, frakcijas nosaukums mainīts gan kā vienošanās sastāvdaļa, lai strādātu kopā divu partiju pārstāvjiem, gan arī lai noņemtu "smagumu", ko nes līdzi "KPV LV" nosaukums.

Politiķis uzsvēra, ka lielākie vainīgie pie "KPV LV" sabrukuma no frakcijas jau labu laiku ir prom, savukārt frakcijā palikuši tie, kuri tic sākotnējai idejai, ar ko nāca politikā. Frakcijas esošie deputāti grib turpināt strādāt kopā, arī piederot citām partijām, kas problēmas neradīšot, pārliecināts Možvillo.

Politiķis norādīja, ka frakcijas saglabāšana nodrošinās lielāku svaru kopīgo ideju īstenošanā. Ja nebūs kādi īpaši gadījumi, kuros jāvienojas, frakcijas deputātiem nebūs strikti nosacījumi, kā rīkoties Saeimas balsojumos, izrietēja no frakcijas vadītāja teiktā.

Kā ziņots, Pucens ir valdes loceklis topošajā partijā "Republika", kuras līdzpriekšsēdētāji ir Saeimas deputāts Vjačeslavs Dombrovskis un bijušais iekšlietu ministrs Sandis Ģirģens. 

Partija "KPV LV" ir mainījusi savu nosaukumu uz PCL.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas