Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 16. maijs
Edijs, Edvīns

Latvijā īslaicīgi atgriezīsies sals

Latvijā īslaicīgi - uz dažām dienām - atkal atgriezīsies sals, ko gan nedēļas nogalē atkal nomainīs atkusnis, aģentūra LETA uzzināja Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrā.

Sagaidāms, ka tuvākajās dienās Latvijā ieplūdīs aukstākas gaisa masas, tāpēc pastiprināsies sals. Pastiprinoties anticiklona ietekmei, nedēļas vidū debesis skaidrosies, dienas būs saulainas, taču gaiss arī kļūs aukstāks. Jau šonakt valsts austrumu daļā gaiss atdzisīs līdz mīnus 4, mīnus 6 grādiem, bet turpmākās naktis Latgalē sals pieņemsies spēkā līdz mīnus 5, mīnus 10 grādiem. Arī dienas laikā temperatūra vietām nebūs augstāka par 0 grādiem. Arī citur Latvijā naktīs gaidāms neliels sals.

Ceturtdien, 18.februārī, laika apstākļi mainīsies, jo no dienvidiem pāri Baltijas jūrai virzīsies jauns ciklons, atnesot nokrišņus visā Latvijā. Sākumā gaidāms sniegs, bet pēc tam slapjš sniegs un lietus. Ceturtdien arī pastiprināsies vējš, kas brāzmās sasniegs ātrumu līdz 15-16 metriem sekundē.

Nedēļas nogalē naktīs gaisa temperatūra būs plus 1, mīnus 4 grādu robežās, bet dienā tā paaugstināsies līdz plus 2, plus 4 grādiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas