Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Latvijas centrālajā daļā šodien gaiss iesils līdz +13 grādiem

Gaisa temperatūra valsts centrālajā daļā šodien sasniegs pat plus 13 grādus pēc Celsija, liecina Latvijas Vides ģeoloģijas un meteoroloģijas centra informācija.Gaidāms, ka gaiss līdz plus 13 grādiem pēc Celsija iesils Saldū, Dobelē, Jelgavā un, iespējams, arī Bauskā. Kopumā visaugstākā temperatūra Latvijā šodien prognozēta visā valsts centrālajā daļā, proti, Kurzemē un Kurzemes un Zemgales centrālajā daļā.

Citviet Latvijā gaisa temperatūra būs zemāka, taču pavisam vēss laiks gaidāms piekrastes rajonos. Kolkā temperatūra nebūs augstāka par plus 5 grādiem. Līdzīga gaisa temperatūra gaidāma arī Ainažos un Skultē.Savukārt Rīgā temperatūra dienas vidū varētu sasniegt plus 9 grādus pēc Celsija.Prognozēts, ka diena Latvijas teritorijā tiks aizvadīta bez nokrišņiem. Latgales reģionā laiks būs vairāk mākoņains, taču valsts centrālajā daļā pārsvarā laiks būs skaidrs vai gaidāms neliels mākoņu daudzums, prognozējot tā pakāpenisku palielināšanos.

Nākamās darba nedēļas sākumā (marta pēdējā dienā un aprīļa sākumā) mākoņu daudzums palielināsies, un gaidāmi nelieli nokrišņi – tā kā virs mūsu reģiona saglabāsies vēsās gaisa masas, ne vien līs, bet gaidāms arī sniegs un slapjš sniegs, tomēr šoreiz nozīmīga sniega sega neveidosies, jo nokrišņu intensitāte būs neliela.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas