Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +7 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Levits dodas valsts vizītē uz Izraēlu

Pirmdien un otrdien, 29.novembrī, Latvijas prezidents Egils Levits dosies valsts vizītē uz Izraēlu, aģentūru LETA informēja Valsts prezidenta kancelejā.

Valsts vizītes laikā Levits pirmdien tiksies ar Izraēlas prezidentu Isāku Hercogu, Izraēlas premjerministru un ārlietu ministru Jairu Lapidu un ar nozīmēto Izraēlas valdības vadītāju Benjaminu Netanjahu.

Īpašā piemiņas ceremonijā Levits noliks vainagu Izraēlas nacionālajā kapsētā, apmeklēs Holokausta piemiņas muzeju un izpētes centru "Yad Vashem", iestādīs koku Izraēlas nacionālajā parkā "Nation Forest", kā arī apmeklēs Izraēlas parlamentu - Knesetu.

Savukārt otrdien, 29.novembrī, Levits atklās Latvijas-Izraēlas Biznesa forumu, tiksies ar latviešu kultūras biedrības pārstāvjiem un Pasludināšanas bazilikā Nācaretē atklās Aglonas Dievmātes mozaīku.

Levitu vizītē Izraēlā pavadīs prezidenta kundze Andra Levite, ekonomikas ministre Ilze Indriksone (NA), Rīgas mērs Mārtiņš Staķis un uzņēmēju delegācija.

Valsts prezidenta dzīvesbiedre apmeklēs lielāko Izraēlas slimnīcu "Sheba Medical Center" un bērnu slimnīcu "Schneider Children’s Hospital".

Latvijas- Izraēlas Biznesa foruma laikā Valsts prezidenta klātbūtnē tiks parakstīti sadarbības memorandi starp Latvijas partneriem un šīm ārstniecības iestādēm.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas