Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Lidostas Rīga valdes priekšsēdētāja amatā ieceļ Lailu Odiņu

Lai nodrošinātu uzņēmuma vadības nepārtrauktību krīzes apstākļos, VAS Starptautiskā lidosta Rīga padome uzņēmuma valdes priekšsēdētāja amatā ir iecēlusi līdzšinējo padomes locekli Lailu Odiņu, portālu Diena informēja lidostas pārstāve Laura Karnīte.

Odiņa vadīs lidostu Rīga līdz brīdim, kad konkursa kārtībā tiks izvēlēts jauns lidostas valdes priekšsēdētājs.

“Šajā ārkārtas situācijā lidosta nevar palikt bez vadītāja – ir nepieciešams enerģisks, zinošs un pieredzējis cilvēks, kura galvenais uzdevums būs izvest uzņēmumu no krīzes. Lidosta vairs nekad nebūs tāda, kā bijusi un uzņēmuma atjaunošana būs jāsāk no paša sākuma. Esmu pārliecināts, ka Laila Odiņa ir piemērotākais kandidāts šim amatam līdz brīdim, kad tiks izvēlēts jaunais lidostas vadītājs," norāda lidostas Padomes priekšsēdētājs Juris Kanels.

Odiņai ir aviācijas profesionāle ar ilgstošu pieredzi nozarē, tostarp arī starptautiskos uzņēmumos. Lidostas padomē viņa strādā kopš 2018.gada aprīļa. Pirms tam Odiņa bijusi nacionālās aviokompānijas airBaltic operatīvās vadības direktore, strādājusi UTAir Airlines JSC operatīvās vadības direktores un Azerbaijan Airlines JSC izpilddirektores amatā. Odina ir arī Transporta un sakaru institūta valdes locekle.

Jau vēstīts, ka ilggadējā lidostas Rīga vadītāja Ilona Līce ir paziņojusi par atkāpšanos no amata veselības iemeslu dēļ.

 

Top komentāri

edvins
e
Es domāju, ka šādā kritiskā situācijā nav nepieciešami lieki darboņi ar liekiem amata nosaukumiem un lieku naudas izšķērdēšanu. Atbrīvot no amatiem strādājošos lidostā var arī bez valdes priekšsēdētāja amata. Tādu amatu kā sugu vispār būtu jālikvidē! Ir valde, kura izlemj un nobalso ar balsu vairākumu! Ko tādai pakaļai kā priekšsēdētājs vēl iebilst?
Protestēju!
P
Vajadzēja knislīti!
edvins
e
Viņa laikam pati savu bildi izvēlējās, kuru publicēt! Šādos apstākļos smieklīgi!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas