Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +4 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Mazāk reisu izraisa burzmu

Nepieciešamība ievērot divu metru distanci radījusi zināmu spriedzi Rīgas sabiedriskajā transportā. Lai gan iepriekš SIA Rīgas satiksme (RS) ziņoja, ka tieši sociālās distancēšanās vārdā reisu skaitu nesamazinās, pasažieru skaita straujais kritums mudināja uzņēmumu tomēr izšķirties par retākiem reisiem no 21. marta, kas bija sestdiena.

Top komentāri

sabotāža
s
"Rīgas satiksme" veicina vīrusa izplatību. Samazināt reisu skaitu un tādā veidā palielināt cilvēku koncentrāciju transportlīdzekļos ir kaitniecība. Arī ultravioletās lampas nav ieslēguši. Nav saprotams, ko pieturās sludina RS kontrolieri un par ko viņiem maksā algu.
Etiķis
E
Jau tā transporta ietilpība ir samazināta, jo ierobežota daļa no salona pirms vadītāja kabīnes. Un tagad vēl tiek samazināts reisu skaits. RS galīgie stulbeņi strādā, vai kaitnieki un teroristi?
nav brīnums
n
Var tikai iedomāties, kāds ir personāls Rīgas satiksmē, ja Rīgas domi 10 gadus ir vadījuši prokremliskie spēki. Un var pat iztēloties kādi ir viņu mērķi epidēmijas laikā.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

NA neatbalstīs Braži ārlietu ministres amatam

Opozīcijā esošā Nacionālā apvienība (NA) neatbalstīs diplomātes Baibas Bražes apstiprināšanu ārlietu ministres amatā, aģentūrai LETA pēc abu pušu tikšanās pauda NA priekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas