Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Naktī Gaiļezera Intensīvās terapijas klīnikas pagrabstāvā izcēlies ugunsgrēks

Īsi pēc pusnakts Rīgas Austrumu klīniskās universitātes slimnīcas stacionāra Gaiļezers Intensīvās terapijas klīnikas pagrabstāvā bija izcēlies ugunsgrēks, aģentūru LETA informēja Rīgas Austrumu klīniskās universitātes slimnīcas preses sekretāre Aija Lietiņa.

Šonakt pēc pusnakts stacionāra Gaiļezers 15.korpusa pagrabstāvā lokāla ugunsgrēka dēļ tika izziņota evakuācijas trauksme. Operatīvi bija ieradušās vairākas Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD), kā arī Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) vienības. Ugunsgrēks tika operatīvi novērsts, stacionāra darbība atjaunota un pacienti nebija cietuši.

Kā aģentūrai LETA pastāstīja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta pārstāve Inta Palkavniece, īsi pēc pusnakts, plkst.00.16 notika izsaukums uz Hipokrātu ielu, kur 11 stāvu ēkas pagrabā bija izveidojies sadūmojums. Ierodoties notikuma vietā, konstatēts, ka pagrabā deg mēbeles sešu kvadrātmetru platībā. Ugunsgrēku izdevies likvidēt plkst.3.28.

Pēc ugunsgrēka radušies funkcionāli bojājumi elektroinstalācijā, tāpēc septiņi pacienti no Intensīvās terapijas klīnikas pārvesti uz stacionāra Gaiļezers Toksikoloģijas un sepses klīniku, kur iespējams nodrošināt līdzvērtīgu aprūpi. Pārvestos pacientus turpina aprūpēt dežūrējošais Intensīvās terapijas klīnikas un Toksikoloģijas un sepses klīnikas personāls. Patlaban rit elektropadeves bojājumu novēršanas un atjaunošanas darbi.

Noris notikušā iemeslu noskaidrošana. Rīgas Austrumu klīniskās universitātes slimnīcas valde ir apmeklējusi notikuma vietu un uzdevusi veikt notikušā apstākļu pārbaudi.

Top komentāri

Liene
L
Mēbeles, kuras kalpos Jūsu paaudzēm - https://up-mebeles.lv/
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas