Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 16. maijs
Edijs, Edvīns

Par teātri dzīvoklī draud pat cietumsods, īpašnieks to pārvērš privātā ballītē

Lai gan jau pirms divām nedēļām Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) un Rīgas pilsētas būvvalde, saskatot būtiskus pārkāpumus, aizliedza nesen atklātās mākslas telpas 64 krēsli darbību, teātra izrādes turpina notikt. Piektdienas pēcpusdienā uz vakara un sestdienas izrādi bija izpārdotas gandrīz visas biļetes. Par šādu pārkāpumu mākslas telpas īpašniekam draud pat cietumsods.

Šovakar nenotiks teātra izrāde, bet gan privāts aktiera Andra Buļa pasākums, tā Dienai piektdien norādīja mākslas telpas īpašnieks Juris Millers. Viņš paskaidroja, ka publiski izrāde Face Book. Post scriptum pagaidām vairs netiks rādīta. Tās vietā notiks privātas viesības, kurās būs iespēja noskatīties izrādi. Par to gan paši viesi uzzinās tikai tad, kad jau klauvēs pie privātā teātra durvīm, kur viņiem piedāvās samainīt biļetes pret ielūgumiem vai saņemt atpakaļ iztērēto naudu. Atbildīgās iestādes gan norāda, ka šajā gadījumā lietas būtība nemainās.

Visu rakstu Par teātri dzīvoklī draud pat cietumsods, īpašnieks to pārvērš privātā ballītē lasiet pirmdienas laikraksta Diena 7.lappusē.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vēl viens vaibsts televīzijas portretā

Par publisko skandālu saistībā ar Latvijas Televīzijas lēmumu rīkot EP priekšvēlēšanu diskusijas krievu valodā Guntars Gūte sarunājas ar politologu Jāni Ikstenu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas