Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +7 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Pašvaldības nemierā ar finansējumu, dabas resursu nodokļa pārdali un ceļu stāvokli

Lai gan Ministru prezidents Krišjānis Kariņš (JV) Latvijas Pašvaldību savienības (LPS) domes sēdes dalībniekiem apgalvoja, ka 2020. gada budžeta ietvara vienošanās un domstarpību protokolā vienošanos esot vairāk nekā domstarpību, vairākos jautājumos pašvaldību vadītājiem un ministriem nav izdevies panākt kopsaucēju. Liela neapmierinātība valda ar valdības nodomu pašvaldību budžetiem novirzīt 18,8% no kopbudžeta ieņēmumiem līdzšinējo 19,6% vietā, tomēr ir arī citi satraukuma iemesli.

Top komentāri

ta nu gan
t
Dabas resursu nodokli atkritumu poligoniem samazināt, nekustamā īpašuma nodokli atcelt, ceļu remontus nefinansēt... Mediķu algas necelt... Vai kaut ko paaugstināt arī patreizējā valdība taisās? -Jā, partiju finansējumu!
Paskat
P
Re, kā strādā pūčrungainisti- komentāros lamā pašvaldības, cik spēj! Tieši valstsvaldīklu kartelis ir lielākais mūsu maksāto nodokļu šķērdētājs, kas ar mieru tos tērēt savu kabatas partijeļu sponsorēšanai un kabatiņu piepildīšanai, bet nedos ne izglītībai, ne ārstniecībai, ne kultūrai, ne ekonomikas attīstībai, nemas nerunājot par valsts vienmērīgu attīstību un iedzīvotāju labklājību!
kas dārzā
k
Vispār tas ir kuriozs par NĪ nodokli - darīsim visu lai ienākumi no NĪ pašvaldībās nesamazinātos... Kā to saprast? Veksim virkni "miglas pūšanas" un "makaronu kāršanas" pasākumus stulbajai tautai, ka daram ko varam?
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

NA neatbalstīs Braži ārlietu ministres amatam

Opozīcijā esošā Nacionālā apvienība (NA) neatbalstīs diplomātes Baibas Bražes apstiprināšanu ārlietu ministres amatā, aģentūrai LETA pēc abu pušu tikšanās pauda NA priekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas