Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Pērkona negaisa dēļ Tet televīzijā vairākiem kanāliem traucēts signāls

Pērkona negaisa dēļ virs Rīgas vairākiem televīzijas kanāliem netiek saņemts satelīta signāls, līdz ar to arī ietekmēta kanālu darbība telekomunikācijas uzņēmuma Tet televīzijās, aģentūrai LETA pastāstīja Tet sabiedrisko attiecību un korporatīvās daļas direktore Lāsma Trofimova.

Sākoties negaisu sezonai, Tet atgādina iedzīvotājiem, ka pērkona negaisa laikā, lai pasargātu savas elektroiekārtas - televizorus, dekoderus, datorus un citu mājsaimniecībā lietoto tehniku - no bojājumiem, tās ir jāatvieno no strāvas.

Tāpat arī Virszemes televīzijai jāatvieno antenas vads, kas savieno dekoderu ar āra antenu, kā arī interneta tīkla vads jāatvieno no modema.

Savukārt, lai turpinātu skatītos televīziju un lietotu internetu, atliek pieslēgt iepriekš atvienotās ierīces.

Ja negaisa dēļ radušies interneta vai televīzijas darbības pārtraukumi, pēc negaisa beigām Tet iesaka atslēgt un pēc tam pieslēgt elektrībai modemu un dekoderu.

LETA jau ziņoja, ka Tet konsolidētais apgrozījums pērn bija 227,603 miljoni eiro, kas ir par 7,4% vairāk nekā gadu iepriekš, bet koncerna peļņa saruka par 13,3% un bija 36,202 miljoni eiro.

Tet pieder valstij AS Publisko aktīvu pārvaldītājs Possessor personā (51%) un telekomunikāciju kompānijas Telia Company meitasuzņēmumam Tilts Communications (49%). Tet grupā ir uzņēmumi Tet, Citrus Solutions, T2T, Data Experts, Helio Media un Baltijas datoru akadēmija. Tet pieder 23% SIA Latvijas mobilais telefons daļu.

Top komentāri

Tims
T
Ja ņem vērā ka 30% tetistu peļņas nāk no lmt. Tad pārējā pārējā peļņa rodas no patērētāju tiesību pārkāpšanas un maksas ka šoreiz par nesanāktu pakalpojumu, jo lai arī kanālu nav līguma nekas nav teikts ka TV paka ar nepilnu kanālus skaitu būs samazināta abonēšanas maksa. Tik lietotājam nedraudzigu līgumu un atmaksāt. Pec principa norij vai nobeidzas tet čakarē patērētāju. Bet drīz Maskas palaidis starlink kas būšot pat ātrāks un lētāks par tev optika un pieejams visur.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas