Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Piektdien TV3, LNT un TV5 būs labdarības vakars Cerību un spēku meklējot

MTG TV līdz ar visiem Latvijas iedzīvotājiem skumst un piemin 21. novembra traģēdiju Zolitūdē. Zaudējuma bēdas ir milzīgas. Visiem. Katrs var palīdzēt tās pārvarēt ar to, ko prot vislabāk. Ar labu vārdu, ar būšanu līdzās.

Pieminot bojāgājušos un cietušos, ceturtdien, 28. novembrī, plkst. 21.15 kanālā LNT piedāvā dokumentālā filma Latvijas faili. Latvijas melnā diena, bet piektdien, 29. novembrī, plkst. 21.00 kanālos TV3, LNT un TV5, sadarbībā ar ziedot.lv, gaidāms labdarības vakars Cerību un spēku meklējot ar Latvijā un pasaulē zināmu mūziķu piedalīšanos.

Koncerta laikā ikviens tiks aicināts ziedot un visi līdzekļi, tostarp kas iegūti par koncerta biļetēm, tiks ziedoti 21. novembra traģēdijā cietušajiem. Koncertā piedalīsies dažādi mūziķi – Maestro Raimonds Pauls, Inese Galante, Lauris Reiniks, Aija Andrejeva, Veronika Plotņikova, Marija Naumova, Ieva Kerēvica, Igo, Marts Kristians Kalniņš, Olga Rajecka, grupas Dzelzs vilks, Astr’n’out, Musiqq un daudzi citi.

Šobrīd norit intensīvs darbs pie labdarības koncerta norises, tāpēc informācija tiks papildināta – sekojiet līdzi!

Savukārt dienu pirms labdarības vakara – 28.novembrī plkst. 21.15 – telekanāls LNT piedāvās dokumentālo filmu Latvijas faili. Latvijas melnā diena, kas ļaus skatītājiem ielūkoties dziļāk traģēdijas dienā, kā arī garajās dienās, kas sekoja pēc tās – kā strādāja ugunsdzēsēji, mediķi, jaunie kadeti, policisti, brīvprātīgie un daudzi citi, no kuru iesaistes bija atkarīgs tik daudz.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas