Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Remontdarbu dēļ virknē valsts ceļu posmu ieviesti ierobežojumi

Valsts ceļu tīklā norit aktīva būvdarbu sezona un vairāk nekā 60 posmos notiek darbi, kā rezultātā ceļā pavadītais laiks var būtiski pieaugt, informēja VAS Latvijas Valsts ceļi.

Uzņēmumā atgādināja, ka remontdarbi notiek gan uz Jūrmalas šosejas (A10), gan uz Saulkrastu apvedceļa uz Tallinas šosejas (A1), tāpēc nokļūšanai uz jūru iedzīvotāji aicināti izmantot elektrovilcienu pakalpojumus.

Remontdarbu vietas kļūst grūtāk izbraucamas tieši intensīvas satiksmes apstākļos, tāpēc autovadītāji aicināti īpaši ievērot satiksmes organizāciju šajās vietās, jo ceļu satiksmes negadījums remontposmos var pilnībā bloķēt satiksmi, tā kā brauktuves šādās vietās lielākoties ir šauras un praktiski nav iespēju šos posmus apbraukt. Īpaši tas attiecas uz vietām, kur satiksme tiek regulēta ar luksoforiem.

Uz Tallinas šosejas (A1), Saulkrastu apvedceļā vienā posmā ir reversa satiksme ar luksoforiem. Darbi uz ceļa ir pārtraukti līdz svētdienai 28.jūnijam. Visu šo laiku paliks spēkā ātruma ierobežojums 70 km/h.

Uz Vidzemes šosejas (A2) Sēnītes posmā jau no 22.jūnija satiksmi visā būvdarbu posmā bija plānots atjaunot pa abām brauktuvēm. Ātruma ierobežojums 70 km/h posmā ir spēkā.

Uz Daugavpils šosejas (A6) posmā no Skrīveriem līdz Aizkrauklei darbi ir pārtraukti līdz svētdienai, 28.jūnijam. Spēkā palicis ātruma ierobežojums 70 km/h.

Uz Jelgavas šosejas (A8) posmā no Jaunolaines līdz tiltam pār Misu paliek līdzšinējie satiksmes ierobežojumi - satiksme tiek organizēta pa brauktuvi Jelgavas virzienā. Būvdarbi tiks atsākti piektdien, 26.jūnijā.

Uz Liepājas šosejas (A9) pie Saldus būvdarbi tiks atsākti pirmdien, 29.jūnijā. Šajā laikā posmā saglabāti divi luksoforu posmi un ātruma ierobežojums 50 km/h. Laiks remonta posma izbraukšanai ir aptuveni 15-20 minūtes.

Uz Jūrmalas šosejas (A10) darbi pēc svētkiem tiks atsākti piektdien, 26.jūnijā. Satiksme tiek organizēta pa vienu brauktuvi pa divām joslām katrā virzienā, ātruma ierobežojums 70 km/h un vietām 50 km/h.

Ierobežojumi noteikti arī uz virknes reģionālajiem ceļiem. Uz autoceļa Cēsis-Vecpiebalga-Madona (P30) darbi atsāksies pirmdien, 29.jūnijā, savukārt patlaban posmā ir ne vairāk kā trīs luksoforu posmi, kas prasa ne vairāk kā pusstundu posma izbraukšanai.

Uz autoceļa Ventspils-Kuldīga-Saldus (P108) remonta posmā no Ventspils līdz pagriezienam uz Zirām ir seši luksoforu posmi un ātruma ierobežojums 70 un 50 km/h. Posms var prasīt vairāk nekā stundu ceļā.

Uz autoceļa Inčukalns-Ropaži-Ikšķile (P10) posmā no Tīnūžiem līdz Ikšķilei ir trīs luksoforu posmi, kas prasa 20 minūtes ceļā, savukārt uz autoceļa Gulbene-Balvi-Viļaka (P35) posmā no Gulbenes Balvu virzienā ir divi luksoforu posmi, kas prasa vairāk nekā pusstundu ceļā;

Uz autoceļa Vecumnieki-Nereta-Subate (P73) posmā starp Aknīsti un Subati arī ir divi luksoforu posmi, kas prasa vairāk nekā pusstunda ceļā;

Uz autoceļa Pūri-Auce-Grīvaiši (P96) posmā no Dorupes līdz krustojumam ar autoceļu Dobele-Krimūnas-Zaļenieki (V1098) ir seši luksoforu posmi, kas prasa 45 minūtes ceļā

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas