Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Otrdiena, 30. aprīlis
Liāna, Lilija

Rīgā aiztur maluzvejnieku ar pusotru metru garu zvejas tīklu

Rīgā, pie Juglas ezera, policija aizturējusi maluzvejnieku ar pusotru metru garu zvejas tīklu, aģentūra LETA uzzināja Rīgas Pašvaldības policijā (RPP).

RPP Drošības uz ūdens un civilās aizsardzības pārvaldes darbinieki, veicot zvejniecības noteikumu ievērošanas kontroli, 10.aprīlī apsekoja Juglas ezera krastus un pamanīja vīrieti, kurš no ūdens izvilka nemarķētu zvejas tīklu. Pamanot policijas darbinieku tuvošanos, vīrietis nometa zvejas rīku un steidzīgi devās prom.

Maluzvejnieks apturēts un aicināts atgriezties pie nomestā zvejas rīka, tautā sauktā "televizora", kas ar makšķerauklu bija piestiprināts pie teleskopiskās makšķeres. Tīkla garums bija 1,47 metri, platums - 1,30 metri, zivis tīklā netika konstatētas.

Pārkāpējam noformēts administratīvā pārkāpuma protokols par zvejošanu bez attiecīgas atļaujas aizliegtā vietā, aizliegtā laikā, ar aizliegtiem rīkiem, par ko likumā paredzēts sods no 280 līdz 700 eiro, konfiscējot pārkāpuma izdarīšanas rīkus un pārkāpuma priekšmetus.

Policija aicina iedzīvotājus par pamanītām aizdomīgām darbībām ar zvejas rīkiem ūdens tuvumā ziņot RPP pa tālruni 67026868, 67026899 vai rakstīt uz e-pasta adresi [email protected].

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas