Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Rīgas sociālās aprūpes iestādēm kompensēs aizsardzības līdzekļu iegādi gandrīz 88 000 eiro apmērā

Rīgas pilsētas sociālās aprūpes iestādēm un to līgumorganizācijām tiks kompensēta aizsardzības un dezinfekcijas līdzekļu iegāde 87 786 eiro apmērā, šodien lēma Rīgas domes pagaidu administrācija.

Šo jautājumu administrācija skatīja jau nedēļas sākumā, taču jautājuma izskatīšana tika atlikta, jo radās neskaidrības par to, kāpēc līdzās aizsardzības līdzekļiem kompensējamo lietu sarakstā ir arī dažādas informācijas tehnoloģiju ierīces.

Kā šodien sēdē paskaidroja Finanšu departamenta direktora pienākumu izpildītājs Uldis Rakstiņš, līdzekļu pieprasījumā veikti visi lūgtie precizējumi, kā rezultātā prasītā summa sarukusi par 1668 eiro.

"Precizējām, ka attālinātajam darbam nepieciešamās IT ierīces tiks kompensētas no paša Labklājības departamenta uzturēšanas izdevumiem," sacīja Rakstiņš. 

Administratoriem vairs nekādu iebildumu nebija un pieņemtais lēmums paredz, ka Labklājības departamentam saņems 57 317 eiro, tai skaitā 19 380 eiro pārskaitīšanai līgumorganizācijām. Rīgas pašvaldības Bērnu un jauniešu centram paredzēts kompensēt 678 eiro, veco ļaužu uzturēšanās iestādēm - 18 023 eiro, Rīgas patversmēm - 7968 eiro, bet Rīgas Sociālajam dienestam - 3800 eiro.

Līdzekļi tiks piešķirti no Rīgas domes rezerves fonda.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas