Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Sākas Dod pieci! ziedojumu vākšana

Labdarības maratona Dod pieci! tīmekļvietnē šodien sākta ziedojumu vākšana, lai palīdzētu riskam pakļautiem bērniem un jauniešiem Latvijā, informēja Latvijas Radio pārstāvji.

Ziedojumu, sākot no 5 eiro, ikviens var apmainīt pret savu mīļāko dziesmu Latvijas Radio 5 ēterā. Līdz ar ziedošanas startu klajā nācis arī šī gada "Dod pieci!" oficiālās himnas - grupas "Sudden Lights" un Gustavo radītās dziesmas "Adata un diegs" videoklips.

Projekta autori ziņota, ka no 1. līdz 21.decembrim iespējams apmainīt ziedojumu pret savu mīļāko dziesmu Latvijas Radio 5 ēterā ar elektronisko norēķinu starpniecību. Tāpat ziedot var visās "Circle K" uzpildes stacijās. No 15. līdz 21.decembrim skaidras un bezskaidras naudas ziedojumi tiks pieņemti arī labdarības maratona stikla studijā Vecrīgā, Doma laukumā.
Savukārt labdarības organizācijas Ziedot.lv tīmekļa vietnē ziedojumi tiks pieņemti līdz pat Zvaigznes dienai, 2024.gada 6.janvārim, izvēloties projektu "Dod pieci!".
 
Visi saziedotie līdzekļi 100% apmērā nonāks pie bezpeļņas organizācijām, kas sniedz profesionālu palīdzību bērniem un jauniešiem, kuri palikuši bez pienācīgas ģimenes un sabiedrības aprūpes, cietuši no vardarbības un citiem noziegumiem, saskaras ar uzvedības problēmām.
 
Organizācijas, kas ir gatavas īstenot šī gada ziedojuma mērķi ir Open Radošais Centrs, Resiliences centrs, Pusaudžu Resursu centrs, Latvijas Samariešu apvienība, Sociālā atbalsta un izglītības centrs, YOU+, Palīdzēsim Viens Otram, Palīdzēsim.lv, Būt brīvai, House of Hope, Latvijas SOS Bērnu ciematu asociācija, Mentor Latvia, Laiks jauniešiem, Esi centrs, Adventure Therapy Latvia, Zvannieku mājas.
 
Jau ziņots, ka Jau ziņots, ka sabiedrisko mediju labdarības maratons "Dod pieci!" šogad no 15.decembra līdz 21.decembrim aicinās palīdzēt riskam pakļautajiem bērniem un jauniešiem.
Šī gada labdarības maratona "Dod pieci!" mērķis ir dot iespēju bērniem un jauniešiem ar uzvedības problēmām izrauties no nelabvēlīgas vides un veidot motivētu, drošu, garīgi un fiziski veselīgu nākotni.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas