Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Trešdiena gaidāma saulaina

Trešdien anticiklona ietekmē mākoņi debesīs būs maz un spīdēs saule, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Naktī mākoņu daudzums debesīs būs mainīgs un tikai vietām valsts austrumu rajonos vēl gaidāms neliels lietus. Pūtīs mērens ziemeļrietumu vējš, kas piekrastē brāzmās pastiprināsies līdz 14 metriem sekundē. Debesīm skaidrojoties, gaiss atdzisīs no 1 līdz 6 grādiem, bet vietām Kurzemē gaidāma salna un temperatūra 0 līdz -1 grāda robežās.

Trešdien pūtīs lēns līdz mērens rietumu puses vējš un gaiss iesils līdz 11-16 grādiem, vietām piekrastē temperatūra nepārsniegs 10 grādu atzīmi.

Rīgā naktī mākoņu daudzums būs mainīgs, nokrišņi nav gaidāmi. Pūtīs mērens ziemeļrietumu vējš, kas vēl saglabāsies brāzmains. Gaisa temperatūra pazemināsies līdz 5 grādiem. Dienā galvaspilsētā spīdēs saule un nokrišņi nav gaidāmi. Pūtīs lēns līdz mērens ziemeļrietumu vējš, un gaisa temperatūra paaugstināsies līdz pat 14 grādiem.

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas