Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā 0 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Vakar Strenčos degusi kūts 400 kvadrātmetru platībā

Vakar Strenču novada Jērcēnu pagastā degusi kūts 400 kvadrātmetru platībā, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā.

Izsaukums uz ugunsgrēku saņemts ap plkst.19.15, un ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji konstatējuši, ka vienstāvu mūra ēkai deg jumta konstrukcijas, kas daļēji jau iebrukušas. Ugunsgrēka dzēšanu apgrūtinājis tas, ka tuvākā ūdens ņemšanas vieta atradusies 800 metru attālumā no kūts, kas nozīmē, ka ūdens bija jāpieved.

Kopumā paaugstinātas bīstamības ugunsgrēka dzēšanas darbos piedalījās 15 ugunsdzēsēji glābēji no Valmieras, Valkas, Smiltenes un Strenčiem.

Vakar ugunsdzēsējiem bija jādzēš arī liesmas atkritumos, sausajā zālē, labības rugājos un salmos, dedzis arī koka stumbrs, divas dārza mājas, garāža un šķūnis.

Kopumā aizvadītajā diennaktī saņemts 51 izsaukums - 15 uz ugunsgrēku dzēšanu un 32 uz glābšanas darbiem, bet četri no izsaukumiem bija maldinājumi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šeit ir Latvija un viena valsts valoda – latviešu

Par ārlietu ministra maiņu, krievu valodu kā instrumentu Krievijas ģeopolitisko mērķu sasniegšanai mūsu publiskajā telpā un par globālo nenoteiktību intervijā Agnesei Margēvičai spriež politolo...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas