Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Sestdiena, 11. maijs
Milda, Karmena, Manfreds

Valsts kancelejas Komunikācijas departamentu vadīs Kučinska

Otrdien par Valsts kancelejas Komunikācijas departamenta vadītāju tika apstiprināta Valsts kancelejas Komunikācijas departamenta vadītāja vietniece Laine Kučinska, portālu Diena.lv informēja Ministru kabineta preses sekretāre  Zanda Šadre.

Konkursa atlasei, kas notika divās kārtās, pieteicās 7 pretendenti. Komisija kā labāko pretendentu uz Komunikācijas departamenta vadītāja amatu atzina līdzšinējo Valsts kancelejas darbinieci L.Kučinsku.

L.Kučinska kopš 2006.gada strādā Valsts kancelejas Komunikācijas departamentā par departamenta vadītāja vietnieci un vadītāja pienākumu izpildītāju, iepriekš viņa ir strādājusi par sabiedrisko attiecību struktūrvienību vadītāju apdrošināšanas sabiedrībā RSK, Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldē, kā arī par sabiedrisko attiecību speciālisti Valmieras domē.

L.Kučinska ir ieguvusi biznesa vadības maģistra grādu Rīgas Tehniskās universitātes Latvijas un Norvēģijas studiju programmā „Inovācijas un uzņēmējdarbība”, sociālo zinātņu maģistra grādu Latvijas Universitātē, un sabiedrisko attiecību speciālista augstāko profesionālo izglītību Vidzemes augstskolā.

L.Kučinska uzsvēra, ka Valsts kancelejas Komunikācijas departamenta prioritāte būs atvērtāka un iedzīvotājiem pieejamāka valdības darbības panākšana, nodrošinot valdības sēžu tiešraides internetā, uzlabojot žurnālistu darba apstākļus Ministru kabinetā, paplašinot interesentu iespējas valdības ēkas ekskursiju apmeklēšanā, kā arī izglītojot sabiedrību par valdības vēsturi un tās ikdienas darbu, organizējot izstādes un citus pasākumus sadarbībā ar pilsoniskās sabiedrības, kultūras un citiem sektoriem.

„Būtisks uzdevums būs arī sabiedrības līdzdalības veicināšana valdības darbā, kā arī aktīva un laicīga valdības lēmumu skaidrošana par sabiedrībai aktuāliem jautājumiem, tajā skaitā strukturālajām reformām, eiro ieviešanu, Latvijas prezidentūru ES un citiem jautājumiem”, minēja Komunikācijas departamenta vadītāja.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Būvniekam Velve sākts tiesiskās aizsardzības process

Saistībā ar VSIA Paula Stradiņa klīniskā universitātes slimnīca (PSKUS) lēmumu par līguma pārtraukšanu ar būvkopmāniju SIA Velve par PSKUS A2 korpusa būvniecību kompānijai sākts tiesiskās aizsard...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas