Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +4 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

VID reliģiskajām organizācijām skaidro grāmatvedības kārtošanas prasības

Reliģisko savienību un atbildīgo institūciju pārstāvji otrdien kopīgi diskutēja par reliģisko organizāciju patiesā labuma guvējiem, kā arī izskatīja jautājumus, kas skar reliģisko organizāciju grāmatvedības noteikumus, stāsta Tieslietu ministrijas (TM) pārstāve Lana Mauliņa. "Sēdes laikā dalībniekiem Valsts ieņēmumu dienests (VID) izskaidroja jautājumus par grāmatvedības kārtošanas prasībām un to ievērošanu reliģiskajās organizācijās. Reliģisko konfesiju pārstāvjiem tika izskaidrotas regulējuma piemērošanas prasības attiecībā uz patiesā labuma guvēju noskaidrošanas principiem un kārtību reliģiskajās organizācijās un to iestādēs, kā arī prasībās attiecībā uz pienākumu sniegt informāciju Uzņēmumu reģistram par patiesā labuma guvējiem," norāda Mauliņa.

Top komentāri

Grigorijs Miļļars
G
Dīvaini, ka Stankēvičš sācis sevi dēvēt par PARASTIEM (kuri tad ir tie NEPARASTIE?) baznīcas darbiniekiem, lai gan pats ir košs un greznots kā jaungada eglīte, un bižutērija ir šī trana neatņemama sastāvdaļa. Kaspars Podiņš, taču, skaidri norāda par INFORMĀCIJAS SLĒPŠANU un DOKUMENTU VILTOŠANU, un vai tad Stankēvičš ir tik tups, ka domā arī pašu Dievu apmānīt un piemānīt, kā regulāri māna sabiedrību, tai miglu acīs pūzdams?
Itamars Toledano
Drausmīgi neglītais vīrs degradē sabiedrības apziņu, jo Kristus saka: DODIET DIEVAM, KAS VIŅAM PIENĀKAS, UN ĶEIZARAM - KAS TAM. Bez tam, ir teikts - MANU NAMU JŪS ESAT PAR SLEPKAVU BEDRI PADARĪJUŠI. Ņemot vērā neskaitāmos pedofīlijas skandālus, jāsecina, tas viss arī uz šodienas katoļu baznīcu pilnā mērā attiecas.
Itamars Toledano
Nupat, pie Veltas Puriņas varēja vērot tāda bangi nobarota teķa Tolstava benefici, par to, ka ļaudis neieredzot baznīcu, jo tā REALIZĒJOT stingru morāli, versdamās pret netikumību un grēku. Kā te lai nesaka, zeme atveries, ja labi zinām, ka Jēzus nemeta ar akmeni uz netikli,; bet ko gan Viņš teiktu, ja redzētu šīs blēdības, par kurām VID runā, un par mācītāju amoralitāti, attiecībā pret t.s. saimniecēm un kopošanos pašiem savā starpā, un galvenais - jaunus zēnus piesmejot!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas