Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Sejas maskas kļūst par normu

Jaunais koronavīruss konstatēts vairāk nekā divarpus miljoniem cilvēku, un mediķi gatavojas ilgai cīņai ar tā atkārtotiem uzliesmojumiem visā pasaulē. Eiropā, atvieglojot vīrusa apturēšanai paredzētos ierobežojumus, arvien vairāk valstu saviem iedzīvotājiem, atrodoties publiskās vietās, liek pārņemt Āzijā ierasto praksi un valkāt sejas aizsargmasku.

Top komentāri

Ekoloģiskaisbioloģiskais
E
Man ir nācies daudz strādāt putekļainu darbu un esmu izmēģinājies tik daudz visādu masku, ka varu uzrakstīt par tām disertāciju. Masku problēma ir to nepilnīgais kontakts ar seju. To būs ievērojuši visi, kas nēsā brilles - pie katras izelpas vēsākā laikā brilles stipri aizsvīst, jo maskas vaigu augšējā daļā nepiegulst sejai. Tas ir acīmredzami un skaidri liek noprast, ka elpošanas ceļos var nokļūt ne tikai vīrusi, bet arī mušas. Pilnīgu kontaktu ar seju nodrošina profesionālās maskas, kuru cena sākas no 20 eiriķiem (bez filtra). Par filtriem es šeit nerunāju vispār, neesmu kompetents. Secinājums - maskas mani neaizsargā no saslimšanas. Vienīgais labums - maskas aizsargā citus NO MANIS. Nedaudz vairāk, nekā , ja es staigātu apkārt šķaudīdams un bez maskas.
aha
a
gangsteriem zelta laiki!
Krējums Saldais
K
Katram likt nēsāt 50 centu masku no kuras placebo efekts, tas ir superbizness. Un ja vēl to var piespiest izdarīt katru dienu...
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits