Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Batlers ar 40 punktiem aizved Heat līdz uzvarai konferences pusfināla pirmajā spēlē

Džimijs Batlers pirmdien guva 40 punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas turnīra Austrumu konferences pusfināla pirmajā spēlē, palīdzot Maiami Heat izcīnīt uzvaru.

Maiami basketbolisti ar rezultātu 115:104 (29:40, 31:23, 32:23, 23:18) pārspēja Milvoki "Bucks", sērijā līdz četrām uzvarām panākot 1-0.

Batleram 40 punkti ir jauns "play-off" rekords un 14 no tiem viņš guva ceturtajā ceturtdaļā. Vēl uzvarētājiem ar 27 punktiem palīdzēja Gorans Dragičs, bet 12 punktus, 17 atlēkušās bumbas un sešas rezultatīvas piespēles pievienoja Bems Adebajo.

"Ceturtajā ceturtdaļā pacēlu savu līmeni," pēc mača teica Batlers. "Ja to vajadzēs katrā spēlē, jābūt gatavam to darīt. Taču arī pārējie komandas biedri ir uz to spējīgi."

"Bucks" rindās 28 punkti bija Krisam Midltonam, 24 punktus guva Brūks Lopess, bet 18 punkti, desmit bumbas zem groziem un deviņas rezultatīvas piespēles bija Jannim Adetokunbo, kurš realizēja vien četrus no 12 "sodiņiem".

"Viņam jāturas pie tā, ko iepriekš darījis. Jāturpina spēlēt ar pārliecību, uzbrukt un provocēt pārkāpumus. Viņš iemetīs soda metienus. Pilnībā uzticamies viņam," Adetokunbo sniegumu komentēja "Bucks" galvenais treneris Maiks Badenholcers.

Citā spēlē Oklahomasitijas "Thunder" ar rezultātu 104:100 (24:25, 24:26, 29:24, 27:25) pārspēja Hjūstonas "Rockets", Rietumu konferences ceturtdaļfināla sērijā panākot neizšķirtu 3-3.

"Thunder" rindās ar 28 punktiem izcēlās Kriss Pols, kurš 13 sekundes pirms finālsvilpes ar soda metieniem izlīdzināja rezultātu. Ar 25 punktiem piebalsoja Danilo Galināri, kurš turpinājumā pēc Rasela Vestbruka kļūdas ar "sodiņiem" izvirzīja "Thunder" vadībā.

"Rockets" komandā Džeimss Hārdens guva 32 punktus, izcīnīja astoņas atlēkušās bumbas un septiņreiz rezultatīvi piespēlēja, 18 punkti bija Robertam Kovingtonam, bet 17 - Vestbrukam. Hārdens un Vestbruks iekrāja kopā 12 no 22 "Rocekts" kļūdām.

NBA sezona turpinās "Disney's ESPN Wide World of Sports Complex" telpās Orlando.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi