Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Bertāns nerealizē metienus un sakrāj piezīmju normu Wizards zaudējumā

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns trešdien neguva punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas turnīra Austrumu konferences ceturtdaļfināla otrajā mačā, kurā viņa pārstāvētā Vašingtonas "Wizards" piedzīvoja zaudējumu, turklāt traumu guva viens no komandas vadošajiem spēlētājiem Rasels Vestbruks.

"Wizards" viesos ar rezultātu 95:120 (24:35, 33:36, 23:23, 15:26) zaudēja Filadelfijas "76ers", kas sērijā līdz četrām uzvarām ir vadībā ar 2-0.

Bertāns trešdien laukumā pavadīja 23 minūtes un 43 sekundes, kuru laikā nerealizēja nevienu no četriem izpildītajiem tālmetieniem. Viņš izcīnīja divas atlēkušās bumbas un iekrāja sešas piezīmes, pēc pēdējās no tām ceturtās ceturtdaļas pirmajā minūtē pametot spēli (81:95). "Wizards" ar rūjienieti laukumā ielaida par 11 punktiem vairāk nekā iemeta.

Vašingtonas komandas zaudējuma rūgtumu pastiprināja ceturtās ceturtdaļas otrajā minūtē Vestbruka gūtā potītes trauma. Basketbolistam dodoties uz ģērbtuvi, kāds no "76ers" līdzjutējiem viņam uzbēra uz galvas popkornus, sadusmojot "Wizards" basketbolistu. Apsardze un "Wizards" personāls tikai ar grūtībām noturēja viesu zvaigzni, bet bravūrīgais līdzjutējs tika izraidīts no arēnas.

"Wizards" rindās rezultatīvākais ar 33 punktiem bija Bredlijs Bīls, bet Vestbruks guva desmit punktus, 11 reizes rezultatīvi piespēlēja un izcīnīja sešas atlēkušās bumbas.

Pretiniekiem 22 punkti, deviņas bumbas zem groziem un astoņas rezultatīvas piespēles bija Benam Simonsam, tāpat 22 punktus guva un septiņas atlēkušās bumbas izcīnīja Žoels Embīds, kamēr 19+9 šajos statistikas rādītājos bija Tobiasam Herisam.

Nākamās divas spēles sestdien un pirmdien norisināsies Vašingtonā.

Iepriekšējās divās sezonās "Wizards" neizdevās sasniegt izslēgšanas spēles. Lai sasniegtu šīs sezonas izslēgšanas spēles, "Wizards" bija jāspēlē "play-in" turnīrā. Pirmajā mačā ar 100:118 zaudēts Bostonas "Celtics", bet izšķirošajā spēlē ar 142:115 sagrauta Indiānas "Pacers".

"Wizards" regulāro turnīru noslēdza ar 34 uzvarām 72 spēlēs, kas Austrumu konferencē deva astoto vietu, bet "76ers" ar 49 panākumiem bija pirmā.

NBA pamatturnīrā komandas šosezon aizvadīja 72 spēles, kas ir par desmit mazāk, nekā ierasts.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi