Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Ģirģena Covid-19 tests ir negatīvs

Latvijas Futbola federācijas (LFF) kongresā 3.jūlijā klātesošajam iekšlietu ministram, LFF prezidenta kandidātam Sandim Ģirģenam (KPV LV) veikts Covid-10 tests, kurš ir negatīvs, aģentūrai LETA apliecināja ministra padomniece Beata Jonite.

Premjers Krišjānis Kariņš (JV) valdības sēdē atklāja, ka Ģirģens patlaban atrodas pašizolācijā. Viņu aizvieto ekonomikas ministrs Jānis Vitenbergs (KPV LV).

Tikmēr Ģirģens aģentūrai LETA skaidroja, ka jau kopš 3.jūlija, kad norisinājās LFF kongress atrodas atvaļinājumā. Tiklīdz kļuva publiski zināms, ka viens no LFF kongresa dalībniekiem inficējies ar Covid-19, ministrs neapmeklēja publiskas vietas un pieteicās analīžu nodošanai. "Testa rezultāts ir negatīvs, līdz ar to nekādas pašizolācijas nav un ar veselību viss ir kārtībā," jaunāko informāciju atklāja ministrs.

Ģirģens darbā plāno atgriezties 10.augustā, taču ministrs nepieciešamības gadījumā gatavs pieslēgties darba jautājumiem. "Nav tā, ka visu laiku atpūšos, jo patlaban svarīgi iekšlietu nozares budžeta jautājumi un strādājam pie iekšlietu sistēmas sakārtošanas," piebilda Ģirģens.

LETA jau rakstīja, ka LFF aicinājusi personas, kas 3.jūlijā Elektrum Olimpiskajā centrā apmeklēja kongresu, veikt Covid-19 pārbaudes.

Pēc 3.jūlijā notikušā kongresa noskaidrojies, ka vienai personai, kura piedalījās pasākumā, ir konstatēta saslimšana ar Covid-19. Tāpēc drošības labad pārējie iesaistītie tiek aicināti veikt nepieciešamās pārbaudes.

Lai arī LFF pieejamā informācija liecina, ka kongresa norises dienā attiecīgā persona nav izjutusi nekādus saslimšanas simptomus un ar tādiem saskārusies tikai vairākas dienas pēc kongresa, LFF drošības nolūkos operatīvi pieņēmusi vairākus lēmumus.

Trešdienas vakarā sociālajā vietnē Facebook LFF kongresā uz valdes locekļa amatu kandidējušais Guntars Indriksons publicēja ierakstu, kurā vēstīja, ka ir inficējies ar Covid-19, par ko uzzinājis 8.jūlijā. Amatpersona aprakstīja notikušā apstākļus, paziņojuma beigās norādot, ka jau jūtas labāk, taču tāpat vēlējies informēt sabiedrību.

pievienota 3.-4. rindkopa

Top komentāri

Žēl!
Ž
Pelnīts būtu GODAM! Jo krietns un gudrs cilvēks, neplātās un nelielās tā kā Driģenis. Nedaudz varas baudījis, bet jau kā ķeizars. Tie, kas augstu kāp, allaž zemu krīt.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi