Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Jūrmalas basketbola klubs nesaņem domes solīto atbalstu un pārtrauc savu darbību

Jūrmalas basketbola klubs nav saņēmis pilsētas domes solītu atbalstu, kā rezultātā notiek komandas darbības pārtraukšana, informē vienība.

Klubs raksta, ka Jūrmalas pilsētas dome mēra Gata Trukšņa personā nav izpildījusi savas saistības pret basketbola komandu, ignorējot oficiāla iepirkuma rezultātus. 

Kā aģentūrai LETA skaidroja kluba ģenerēlamenedžeris un biedrības Jūrmalai un sportam vadītājs Jānis Voins, vienība programmas Par Jūrmalas pilsētas domes līdzfinansējuma piešķiršanu sporta organizāciju, to pārstāvēto komandu un individuālo sportistu atbalstam ietvaros no 140 000 eiro nesaņēma pērnā gada otrajā pusē paredzētos 60 000 eiro. 

Tāpat komanda uzvarējusi 15.janvārī izsludinātajā iepirkumā Jūrmalas Sporta skolas audzēkņu treniņu procesa un spēļu pieredzes nodrošināšana augstākās līgas basketbola komandā, taču tas ir pārtraukts.

"Šobrīd spēlētāju un treneru ģimenes ir nostādītas fakta priekšā, ka godīgi nopelnītais netiks atlīdzināts, atstājot bez iztikas avota uz ilgu laiku. Nekāda veida nožēlu vai līdzjūtību par šo cilvēku likteni pilsētas mērs un viņa kolēģi neizjūt," emocionāli raksta kluba pārstāvji.

Biedrība Jūrmalai un sportam organizē un nodrošina basketbola komandas Silja (agrāk Jūrmala/Betsafe) darbību. Pirms priekšlaicīgā sezonas noslēguma notika komandas nosaukuma maiņa - no Jūrmala/Betsafe uz SilJa

Šobrīd biedrība Jūrmalai un sportam konsultējas ar juristiem un apsver iespēju vērsties tiesā ar prasību pret Jūrmalas domi.

Jūrmalas komanda šajā sezonā 22 spēlēs izcīnīja 11 uzvaras, kas pirms Latvijas-Igaunijas līgas sezonas pārtraukšanas turnīra tabulā deva sesto vietu. Jūrmalnieki ir 2018.gada Baltijas Basketbola līgas vicečempioni un Latvijas Basketbola līgas bronzas medaļu laureāti.

 

Top komentāri

VVZ
V
Domei nav jāfinansē visādi klubi, tamborēšanas pulciņi, onānistu sekcijas utt. Lai meklē sponsorus vai maksā par savām izpriecām paši. Domei ir citas funkcijas.
Kristīna.
K
Jūs sportisti -veselīgi,spēcīgi puiši esat alfonsi uz sabiedrības rēķina,pārtiekat kā partijas no sponsoru naudas ! Novirziet savu jaunības enerģiju pielietojot kartīgos vīriešu vārda cienīgos arodos ,kuri padarīs turīgāku,skaistāku mūsu mazo Latviju! Tas nav prāta darbs pārdesmit vīriešiem dzenāt vienu bumbu vai hokeja šaibu,par lielu nepamatotu atalgojumu.Sports nav profesija,tā ir veselības uzturēšanas metode ,kura jāpiekopj visai nācijai lai ta būtu vesela ! Sāciet būvēt cukura fabrikas ar Vējoni priekšgalā,nodibiniet visi sportisti savu cukura ražošanas,pārstrādes uzņēmumu ,ja esat vīrieši!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi